Drodzy piszący! Pomóżcie w pracy magisterskiej!
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Drodzy piszący! Pomóżcie w pracy magisterskiej!
Forumowicze!
Chciałam Wam powiedzieć, że pracę magisterską już skończyłam. Mojemu promotorowi się bardzo spodobała. A to wszystko w wielkiej mierze dzięki Wam i Waszemu zaufaniu. Skorzystałam z tekstów, które niektórzy z Was mi nadesłali. Koniec końców w oparciu o teksty forumowiczów napisałam ok 1/3 całej pracy.
Obronę mam we wtorek 6 grudnia. trzymajcie kciuki.
Jeszcze raz BARDZO Wam dziękuję!
Ania
Chciałam Wam powiedzieć, że pracę magisterską już skończyłam. Mojemu promotorowi się bardzo spodobała. A to wszystko w wielkiej mierze dzięki Wam i Waszemu zaufaniu. Skorzystałam z tekstów, które niektórzy z Was mi nadesłali. Koniec końców w oparciu o teksty forumowiczów napisałam ok 1/3 całej pracy.
Ania
-
- zaufany użytkownik
Trzymam kciuki za Twoją obronę, Aniu Powodzenia.
-
- bywalec
oby bylo 5,5
nie wiem jak inni, ale z checia przeczytam Twoją pracę
nie wiem jak inni, ale z checia przeczytam Twoją pracę
-
Moi drodzy,
same piątki i jest dyplom z wyróżnieniem
dziękuję!!!
same piątki i jest dyplom z wyróżnieniem
dziękuję!!!
-
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
-
- bywalec
moje gratulacje
-
Wykorzystujesz nawet chorych ludzi do swojej pracki magisterskiey. Nigdy nie zostaniesz Mgr.
-------------uwaga moderatora
Zarzut jest bezpodstawny. Nie ma obowiązku pomagania.
Tak brzmiący post może zniechęcać użytkowników do brania udziału w rozmowie.
W przyszłości waż swoje słowa.
-------------uwaga moderatora
Zarzut jest bezpodstawny. Nie ma obowiązku pomagania.
Tak brzmiący post może zniechęcać użytkowników do brania udziału w rozmowie.
W przyszłości waż swoje słowa.
-
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2013 1:30 am przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Magistery to tera sama hołota, warchoły i plebs!neye pisze:. Nigdy nie zostaniesz Mgr.
Kupują se wykształcenia, ściągają, wspomagają się białym proszkiem.
Ich kupione, przepisane/skopiowane prace magisterskie to nic nie warta makulatura,
tak samo jak ich dyplomy.
To duma i zaszczyt nie ulec nowo-modzie i nie zostać wykształciuchem-magisterem.
-------- uwaga admina
Post ubliża wszystkim osobom z dyplomem niezależnie jakim trudem, czy bez trudu go zdobyli.
bazgram swoje litery warte zeru.
-
Ciekawe jak nam się odwdzięczysz? Pomyslałaś w ogóle o tym, bo wiele dobrych, chorych, naiwnych osób pomogło Ci i jaka to by nie była pomoc to normalnym ludzkim nawykiem jest jakiś gest, nie wiem może np. napiszesz nam też jakiś wiersz powiedzmy jak Ty mogłabyś pomóc nam w wyzdrowieniu lub chociaż wsparciu bo tj. wszyscy wiedzą pewnie to aby wyzdrowieć należy brać leki, stosować się do zaleceń lekarza i mieć nadzieję oraz wiarę. Najgorsze jest dla mnie to, że Ty pewnie nawet tak nie przeżywasz wszystkiego jak my tylko pomyślałaś sobie "hehe napiszą za mnie mam gdzieś idę poimprezować", nie chcę Cię z góry oceniać, ale już naprawdę jestem sceptyczna jak przypominam sobie moich """"""znajomych"""""" z uczelni- po trupach do celu kosztem innych, zero nauki tylko zżynanie, lizusostwo, skarżenie, hamstwo poniżej krytyki w stosunku do kobiet, bo on zasr#ny pan Mgr, a ja odizolowana, gruba i jakaś dziwna wg. Niego itd.
-
- bywalec
nie miej mu tego za złe, przecie to magister
czegóż się można spodziewać po takim magisterze?
wszyscy wiedzą, że u nas w 'polsze' ludzie wybitni, nobliści to "klasa robotnicza", bez tytułu.
każdy magister to ewenement zawsze kłamie, nawet kiedy mówi prawdę.
zakłamana łże-elita.
czegóż się można spodziewać po takim magisterze?
wszyscy wiedzą, że u nas w 'polsze' ludzie wybitni, nobliści to "klasa robotnicza", bez tytułu.
każdy magister to ewenement zawsze kłamie, nawet kiedy mówi prawdę.
zakłamana łże-elita.
bazgram swoje litery warte zeru.
-
- admin
- Status: webmaster
Ubliżasz wszystkim osobom z dyplomem niezależnie od tego jak go zdobyli i jaką mają w życiu postawę. Możliwe, że są osoby, które kłamią, lecz są tez takie, które dbają o to, żebyś Ty mógł lepiej żyć, a Ty ich nawet nie znasz, a co dopiero zrozumieć.
Dam ci przykład - sam mam dyplom wyższej uczelni. Dbam o to, żebyś Ty miał prawo głosu, żeby Twój los i Twoje zmagania mogły zostać wyrażone. A tym mi ubliżasz pisząc że kłamię !
Dam ci przykład - sam mam dyplom wyższej uczelni. Dbam o to, żebyś Ty miał prawo głosu, żeby Twój los i Twoje zmagania mogły zostać wyrażone. A tym mi ubliżasz pisząc że kłamię !
-
- zbanowany
"Idiota z dyplomem to taki sam idiota, jak przedtem – tylko z pretensjami."
gdzieś cytował Tęsknota za Umysłem JK-eMa.
Jednak uważam, że nie ma sensu doszukiwać się sensu w bezsensie i polemizować z takimi tęskniącymi za umysłem bredniami, które raczej nie obrażają nikogo poza nim samym.
no chyba, ze w formie żartu.
gdzieś cytował Tęsknota za Umysłem JK-eMa.
Jednak uważam, że nie ma sensu doszukiwać się sensu w bezsensie i polemizować z takimi tęskniącymi za umysłem bredniami, które raczej nie obrażają nikogo poza nim samym.
no chyba, ze w formie żartu.
ja nie szukam problemów one same mnie znajdują.
-
Drodzy forumowicze.
Dawno mnie tu nie było, ale chciałabym parę rzeczy wyjaśnić.
Nie uważam, żeby dyplom magistra był obciachem albo był nic nie wart. Ja w moją pracę magisterską włożyłam dużo pracy, trudu i serca. Pisałam o tym, co mnie interesuje i fascynuje. Poświęciłam pisaniu cały swój czas, rezygnując ze spotkań towarzyskich, imprez i rozrywek.
W mojej pracy magisterskiej nikogo nie wykorzystałam. Wszystkie osoby, które cytowałam, wyraziły na to zgodę. Jak tylko skończyłam pisać, wysłałam swoją pracę do osób, które zgodziły się mi pomóc, udostępniając swoje teksty. Żadna z tych osób nie miała zastrzeżeń do tekstu pracy, a nawet im się podobał.
Oczywiście magister magistrowi nierówny ale uważam, że niesprawiedliwe jest obrażanie kogoś, kto poświęcił 4 miesiące swojego życia pracy intelektualnej. Jestem dumna ze swojego magistra, którego obroniłam na UW, a nie na Wyższej Szkole Prasowania i Ekologii.
A wiersza dla Was nie napiszę, bo niestety nie umiem i uważam, że byłby o wiele gorszy niż twórczość, którą można znaleźć na tym forum.
Z pozdrowieniami dla hejterów,
Ania
Dawno mnie tu nie było, ale chciałabym parę rzeczy wyjaśnić.
Nie uważam, żeby dyplom magistra był obciachem albo był nic nie wart. Ja w moją pracę magisterską włożyłam dużo pracy, trudu i serca. Pisałam o tym, co mnie interesuje i fascynuje. Poświęciłam pisaniu cały swój czas, rezygnując ze spotkań towarzyskich, imprez i rozrywek.
W mojej pracy magisterskiej nikogo nie wykorzystałam. Wszystkie osoby, które cytowałam, wyraziły na to zgodę. Jak tylko skończyłam pisać, wysłałam swoją pracę do osób, które zgodziły się mi pomóc, udostępniając swoje teksty. Żadna z tych osób nie miała zastrzeżeń do tekstu pracy, a nawet im się podobał.
Oczywiście magister magistrowi nierówny ale uważam, że niesprawiedliwe jest obrażanie kogoś, kto poświęcił 4 miesiące swojego życia pracy intelektualnej. Jestem dumna ze swojego magistra, którego obroniłam na UW, a nie na Wyższej Szkole Prasowania i Ekologii.
A wiersza dla Was nie napiszę, bo niestety nie umiem i uważam, że byłby o wiele gorszy niż twórczość, którą można znaleźć na tym forum.
Z pozdrowieniami dla hejterów,
Ania
-
- admin
- Status: webmaster
Aniu, już chyba gratulowałem udanej pracy. Jeśli nie to nadrabiam to tym postem.
Nie miej żalu do poniektórych i odwiedzaj nasze forum. Pozdrawiam, Zbyszek
Nie miej żalu do poniektórych i odwiedzaj nasze forum. Pozdrawiam, Zbyszek
-
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
Aniu, gratuluję pracy i ukończenia studiów! Wiem, ile wysiłku i wyrzeczeń to wymaga, przeszłam już tę drogę.
Nie miej żalu, co do niektórych opinii, jakie się tu pojawiły, rób swoje i ciesz się swoim sukcesem. Bo obrona i napisanie pracy magisterskiej to niewątpliwy sukces
Pozdrawiam.m.
Nie miej żalu, co do niektórych opinii, jakie się tu pojawiły, rób swoje i ciesz się swoim sukcesem. Bo obrona i napisanie pracy magisterskiej to niewątpliwy sukces
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Zgadza się, te negatywne opinie są niereprezentatywne, więc nie ma się czym przejmować
-
Żalu nie mam, a na forum na pewno będę wpadać!
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Was!
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Was!
-
- zaufany użytkownik
- Status: copywriter
- Gadu-Gadu: 3275512
Droga Aniu trafiłam akurat dziś na Twoje ogłoszenie i w odpowiedzi na nie chciałabym zaoferować Ci moją pomoc. Nie wiem co prawda czy ta moja pomoc Ci się na coś przyda ale spróbować zawsze mogę. Jestem akurat pasjonatką literatury od lat no i między innymi także sama nieco tworzę. Mogę więc, jeśli chcesz oczywiście, podesłać ci jakieś swoje teksty na e-mail. Pozdrawiam!
"Śnij w kręgach. Tańcz w ciszy. Wsłuchaj się w wewnętrzny rytm życia. Tonąc w niegaszonym wapnie, łaknij. Nie ustawaj w walce,nie zatrzymuj w tańcu, bo nie usłyszysz muzyki."
W. Wharton
Czy ja wierzę?? nie ja nie wierzę, ja myślę...
W. Wharton
Czy ja wierzę?? nie ja nie wierzę, ja myślę...
-
- bywalec
W tym roku minie 10 lat od napisania pracy magisterskiej.pistacjanna pisze: ndz gru 04, 2011 12:02 pm Forumowicze!
Ania
Pistacjanno wróć. Musisz napisać swoją pracę od nowa, żeby otworzyć przejście do Czarnego Stoku. Po raz ostatni.
It's happening again.
The Return.