jak schudnac?

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: jak schudnac?

Post autor: piotrs »

nie da sie w wiekszosci leki zatrzymuja wode
albo jest wilczy czy niepochamowany apetyt
ja przytylem 50 kg do 130 kg
masakra
a nie jem duzo :auto-ambulance: :clap:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Tak to prawda ze leki zaburzają metabolizm i nie trzeba jeść dużo by na nich zgrubną i to do poziomu zagrażającego życiu
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Walet Pikowy pisze: pn kwie 03, 2017 5:01 pm Ostatnio znów schudłem myśle,że ważę około 70kg.
poleciłbym ci może zmiane pracy na jakąś spokojniejszą jak niemożesz spać po nocach jeśli pracujesz ....
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

albo posiedź i sobie poczytaj
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

zapewne tak działanie zapewne jest takie że działają jakoś czy nie nie wiem nie brałem neuroleptyków olanzapiny i nie będę , działa na na pewne części mózgu zapewne nie wiem czy jest na ulotce a to powoduje łaknienie ?nobo jak jesz tyle samo i tyjesz?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Tak jesz tyle samo i tyjesz po prostu lek zaburza ci metabolizm antypsychotyki są ogólnie straszne
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

WIECEJ LEŻEĆ i pić cukru + żarcie i siedzenie
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Należy wyjść z siebie i stanąć obok, a tak na serio to ograniczyć spożywane kalorie.
nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Jak wyżej. Przestać żreć, zacząć się ruszać i nie usprawiedliwiać się efektami ubocznymi leków.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Odświeżam temat, gdyż biorę się za siebie. Dieta 1600kcal i jak najczęstsze spacery. Jest lato więc powinno by mi być łatwiej. Mam nadzieję że nie zabraknie mi uporu i cierpliwości!!
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

Powodzenia Jagienko!
Ostatnio zmieniony pn maja 22, 2023 10:38 am przez antygratis, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Trzymam kciuki, Jagienka. Wytrwałości.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Wbrew pozorom można sie odchudzić po prostu jedząc regularnie o stałych określonych godzinach. Dieta nie musi być uboga. Wystarczy że jest zbilansowana odpowiednio. I nie mówie tu o jakichś fikuśnych potrawach. Ja jedzac 5 ziemniaków gotowanych, z kapustą kiszoną i ugotowaną (nie smazoną) małą kiełbaske. A w dniach wysiłku średniego makaron z serem, chodzi o węglowadany. W ciągu ostatnich niecałych 2 miesięcy. Schudłem 7 kg. Ogólnie żeby organizm nie był głodny i nabrał regularości w swoim działaniu i trawieniu. O kawie trzeba zapomniec czy jakichś energetykach. Najlepiej zacząc pic zbożową, czarną bez cukru. W sporych ilościach. Samo picie wody nic organizmowi nie daje, tylko sie siku chce i sie poci po czystej wodzie. A kawa zbozowa super działa i nie ma tego co po wodzie. Jasna sprawa ze o jakichkolwiek słodyczach trzeba zapomnieć. Taaa placek czy torcik upieczony przez mame to też słodycze ! Ze słodkiego to jedna herbata z rana z cukrem, żeby latecik dobrze od rana działał. Znaczy zeby miał paliwo do działania..
Dziękuje za uwage pozdrawiam.

Oczywiście o jakikolwiek wysiłek fizyczny musi byc. Ja bardzo dużo po prostu chodze. A 2 razy w tygodniu mam przez kilka godzin umiarkowany wysiłek fizyczny do tego.
jagienka
zaufany użytkownik

Gratuluje FreshEscape...mnie jest bardzo trudno schudnąć. Muszę się naprawde pilnować a i wtedy waga spada bardzo wolno. Jedyne czego mi zawsze w tym odchudzaniu brakuje to wytrwałości i cierpliwości :D
rafka
zaufany użytkownik

Post autor: rafka »

mi się udało trochę schudnąć. Przez post nie jadam słodyczy. Jadłam 3 posiłki na dzień, ostatni o godzinie 18.00.
Staram się dużo chodzić na pieszo.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Co tu dużo gadać. Najlepiej odchudza bieda i ubóstwo. Kiedy podjadania miedzy posiłakami nie ma. Bo jedyny posiłek w ciągu dnia to obiado kolacja..
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

jagienka pisze: pn maja 22, 2023 7:04 pm Gratuluje FreshEscape...mnie jest bardzo trudno schudnąć. Muszę się naprawde pilnować a i wtedy waga spada bardzo wolno. Jedyne czego mi zawsze w tym odchudzaniu brakuje to wytrwałości i cierpliwości :D
Jeżeli odchudzanie jest wysiłkiem, a liczenie kalori, dbanie o spacery. To jest codzienny, dodatkowy wysiłek. To trzeba miec cierpliwośc i wytrwałośc. Natomiast jeżeli sprowadzimy to do zwykłego rytmu dnia i żywienia. Odchudzamy się, sami przez siebie :) Bez wysiłku.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

przecież prawie każdy wie ale mu sie nie chce
jagienka
zaufany użytkownik

Dzisiaj się zważyłami jest -1kg. Może ktoś uzna to za słaby wynik, ale biorąc pod uwagę że 3tyg cisnęłam odchudzanie a potem miałam 2tyg totalnej samowolki jedzeniowej, to nie jest źle...ide po więcej! Dieta 1600kcal + codziennie min 8000 kroków. Myślę że dołożę jeszcze 1 trening w tygodniu w weekend
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

268 kg chciałbym ważyć.

Wróć do „solian”