Solian a seks
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Solian a seks
Biorąc dawkę Solianu 200mg można bez problemów uprawiać seks?Nie mam partnera a pomimo tego mam codziennie ochotę na seks,potrafię fantazjować przy tej dawce ale czy nie ma problemów z orgazmem?Jak wygląda u Was ta sfera?Ogólnie dobrze reaguje na ten lek.Pytam bo chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia w tym temacie biorąc ten lek.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Solian a seks
Zdaje się, że przy tej dawce nie odczuwałam osłabienia libido. Problem zaczął się od dawki 400 mg i wyższej, gdzie libido faktycznie osłabłe.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zarejestrowany użytkownik
witaj ja biore 300mg solianu ale lekarz ma mi zmniejszyc dawke u mnie poped seksualny jest bardzo duzy choc przy 400mg byl mniejszy jest duza roznica miedzy dawka 400 a 300 rzeczywiscie dawka 50-300 dziala bardzo antydepresyjnie i pobudzajaco a juz 400 bardziej antypsychotycznie.Bardzo chetnie Cie poznam jestem Tomek i mam 32 lata 

Myślę że są problemy, choć to może już wcześniejsze leki wycięły mi seks na dobre
Co zrobić by ochota na sex i podniecenie wróciło??? Biore 200 mg Solianu i 40 mg fluoxetyny...
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zaufany użytkownik
a ja biore 2 tabletki po 200mg solianu o 19:00 i mam poped seksualny. bez solianu bym lezal i kwiczal. aha i powiem ze jest roznica czy sie bierze jedna tabletke powlekana 400mg czy dwie 200mg niepowlekane. na 1 tabletce 400mg powlekanej mialem akatyzje tzn. bylem pobudzony nerwowo, jakby lek nie moglem usiedziec bardzo negatywne doswiadczenie a na 2 tabletkach 200mg pozytywnie. i powiedzcie dlaczego?
Ja czasem też mam akatyzje. Ale jakoś to kontroluje. Naprawdę masz popęd seksualny?! Po dawce 400 mg ?! Tylko pozazdrościć... 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
Zainteresowana masz jeszcze ten popęd? xD
-
- zaufany użytkownik
ja z mojej strony powiedziec, ze jak biore 50mg solianu czyli 1/4 tabletki 200mg rano to potem mam taki poped seksualny, ze ciezko mi jest sie powstrzymac, zeby reka nie poszla w ruch. tak silny mam poped seksualny, tak silnie dziala solian na receptory d3 odpowiadajace za funkcje seksualne. jak wezme 100mg-350mg to zamuła i spanie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Mozna jeszce do tego dolaczyc suplement tribusteron, i wtedy to juz tylko scierka trzeba co chwile ekran przecierac, no i strach po ulicy chodzic, bo zadzwonia na gliny, ze zboczury grasuja
i ludzi kijkiem szturchaja