Parestezje - prądy w ciele

Moderator: moderatorzy

lopta
zaufany użytkownik

Parestezje - prądy w ciele

Post autor: lopta »

Czy mieliście parestezje po neuroleptykach? Ja mam je od miesiąca i mam je co chwilę! Rozchodzą się silne prądy od głowy po ręce. Od wczoraj tej trucizny już nie biorę bo przy okazji mam dyskinezy. Z resztą zeldox to słaby lek bo miewałem na nim urojenia np. kamery w oczach czy podtruwanie związkami Pb i Hg przez kolegę.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Re: Parestezje - prądy w ciele

Post autor: Miś Uszatek »

Nie wiem czy to jest tak jak to nazywasz "parestezje" ale ja faktycznie też mam te prądy w ciele. Biore akineton ale niewiele to pomaga. Sam już nie wiem co robić...
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Cześć Reksiu, a próbowałeś może brać aspargin(magnez i potas)?? Ja właśnie wziąłem sobie i przeszło mi w jakiś 80 % ten przeszywający prąd. Troszke jeszcze jest ale naprawde w znacznym stopniu mi ulżyło. Zamierzam brać tak 1 dziennie ten aspargin.

Pozdrawiam i życze dużo zdrowia.
lopta
zaufany użytkownik

Post autor: lopta »

Aspargin nic mi na to nie pomaga. Nie biorę już neuroleptyku 4 dzień i dyskinezy się zmniejszyły i prądy znacznie się osłabiły.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

W ogóle żadnego neuroleptyku nie bierzesz? Ja oprócz zeldoxu biore jeszcze małą dawke klozapolu. Życze ci zdrowia chociaż nie wiem jakie masz objawy, ja bez neuroleptyku od razu mam urojenia i omamy. Ale jak mówię życze ci powodzenia.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Wy.... zeldox w porozumieniu z lekarzem i biore teraz solian. Jeśli chodzi o te parestezje, dyskinezy czy jak to tam się nazywa, to jest na solianie o wiele lepiej.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

zappa pisze:Nie biorę już neuroleptyku 4 dzień i dyskinezy się zmniejszyły i prądy znacznie się osłabiły.
Nie ryzykuj, zappa, na własną rękę. Lepiej pogadać o tym z lekarzem. On coś na to zaradzi.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”