psychotyczny post

Moderator: moderatorzy

ODPOWIEDZ
hipoManka
bywalec
Kontakt:

psychotyczny post

Post autor: hipoManka »

Strasznie jestem ciekawa, co i ile jedliście podczas psychozy. Ja tygodniami nie jadłam nic, tylko piłam wodę. Czasem zdarzyło mi się zjeść, np. batonika, cukier albo coś ze śmietnika i wtedy miałam straszne wyrzuty sumienia w związku z obżarstwem. Zauważyłam, że odczuwałam głód tylko przez jeden, dwa dni niejedzenia, a potem mi się odechciewało w ogóle jeść. Zresztą miałam wtedy ważną misję do spełnienia :roll:
Napiszcie, co jedliście w czasie psychozy.
Awatar użytkownika
milcząca czarna mery
zaufany użytkownik

Re: psychotyczny post

Post autor: milcząca czarna mery »

x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 10:20 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
milcząca czarna mery
zaufany użytkownik

Post autor: milcząca czarna mery »

x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 10:20 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

hania pisze:a w ogóle to ja mam jeszcze taki problem, że konie mi zabraniają jeść, tylko parówki, ale nie końskie. a ja strasznie nie lubię parówek.
To efekt psychozy, w której tkwisz, Haniu.
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

W czasie pierwszej nieleczonej psychozy prawie nic nie jadłam i schudłam, w czasie drugiej dość długo nic nie jadłam, dopiero po długim czasie zaczęli łaskawie podłączać mnie do kroplówki. Wówczas nie jadłam, bo miałam urojenia, że jestem święta i nie muszę się wcale odżywiać. Bardzo wtedy schudłam, niestety przytyłam od zalasty i może to też był efekt jojo. :(
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Ja też nic nie jadłam podczas psychozy będąc w szpitalu. Straszyli mnie sondą, ale po jakimś czasie zaczęłam jeść i obyło się bez sondy :) Ale wtedy tak ładnie schudłam... eh... wspomnienia
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Awatar użytkownika
lea
zaufany użytkownik

Post autor: lea »

W czasie psychozy praktycznie nic nie jadłam, wystarczyło mi zjedzenie paru orzeszków ziemnych. Miałam tak skurczony żołądek, że jak nawet chciałam coś zjeść to nie mogłam w konsekwencji czego wylądowałam w stanie ostrym psychozy pod kroplówką w szpitalu.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt lip 20, 2010 10:59 am przez lea, łącznie zmieniany 1 raz.
pustamiska pomóż klikając
walka zaczyna się w głowie
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

.
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 7:49 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dieta”