Solian jest super :)
Moderator: moderatorzy
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
Solian jest super :)
Solian bardzo mi pomógł, już w pierwszych tygodniach zażywania. Cieszę się bardzo Polecam Nie bójcie się leków :)
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Solian jest super :)
Mnie p. doktor powiedziała, że ma za bardzo aktywizujące działanie, jak dla mnie. Do tego wpływa na gospodarkę hormonalną, którą mam nie za bardzo. Dlatego zmieniła mi abilify na fluanxol.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Solian mi pomaga jako pierwszy z lekow, ktore bralem (wczesniej byly : Rispolept, Klozapol, Olzapin, Abilify). Biore juz pol roku i widze poprawe. Mam wielka nadzieje, ze w koncu uleczy moje zaburzenia myslenia...pozdrawiam
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja od 9 dni biore solian, a konkretnie od 2 dni jestem na dawce 400 mg solianu i czuje się chusteczkowo. Podobno ten lek ma mnie aktywizować i działać antydepresyjnie. A ja mam depreche i nic mi się nie chce. Jak pomyśle o jakiejś pracy czy pójscie do pracy zawodowej to mnie dosłownie mdli i przeraża. Ile musze czekać aby solian zaczął działać? Pewnie jak znam siebie minimum miesiąc.
A ja idę do szpitala, bo nie mogę spać i mam myśli samobójcze.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
W takim razie warto odwiedzić szpital. Być może uda się tam opanować Twoje lęki i obniżenie nastroju.piotr6 pisze:A ja idę do szpitala, bo nie mogę spać i mam myśli samobójcze.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Byłem dzisiaj o 16.00 na mieście i znowu zaatakowały mnie lęki, niepokoje, ataki paniki i głupie myśli(łącznie z samobójczymi). Jak wróciłem to przez 3 godziny nie mogłem dojść do siebie. Dopiero jak wziąłem 1 mg lorafenu to przeszło. Ja pie...., już sam niewiem. Czy wy też tak macie na solianie?
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Solian działa dość wybiórczo. Widocznie nie obejmuje swoim spektrum Twojej choroby. Nic tylko zmienić !
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Mysle, ze potrzeba po prostu czasu, aby lek zaczal dzialac! Przeciez przestawiles sie z innego, tamten przestaje dzialac, organizm przezywa szok i musi sie na nowo dostosowac! Ludzie, ale jestescie w goracej wodzie kapani, czy goni was cos? Powoli, stopniowo, macie cale zycie, cierpliwosci, gwarantuje poprawe juz po 2,3 tygodniach, a w miedzy czasie zajac sie czyms spokojnym, pograc na komputerze, ksiazke poczytac.
-
- zaufany użytkownik
Jestem w gorącej wodzie kąpany bo codziennie musze chodzić do pracy. Ot co. Ale faktycznie musze jeszcze poczekać z 1,5 do 2 tygodni.
Ja biorę 800mg/dobę i czuję się lux Mimo iż brałem go bardzo niesystematycznie, teraz kiedy do niego wróciłem poprawa nastąpiła znacznie szybciej Faktem jest że jeszcze 5-20mg Zalasty i 1000 Depakine, razem jednak, jak w temacie zgadzam się, Solian jest super
"Filozofia nie jest „wiedzą", którą można by nabyć i bezpośrednio zastosować. Nic z niej nie można zrobić. To ona robi coś z tych, co się jej oddają."
Martin Heidegger
Martin Heidegger
No dobrze. Czekam na efekty. Tydzień chrupania za mną.
-
- zaufany użytkownik
Dzisiaj mija 3 tydzień jak biore solian. Od wczoraj biore 600 mg. Psychicznie czuje się ok ale fizycznie gorzej. Mam bardzo niespokojne nogi. Próbuje brać akineton i hydroksyzyne tak jak zaleciła mi lekarka. Troche pomaga a troche nie.
Ja na szczęście nie mam problemów z tym lekiem działa Ok, Bądźcie czujni i nie dajcie się objawom Wierze że pomoże
Pzdr.
Pzdr.
"Filozofia nie jest „wiedzą", którą można by nabyć i bezpośrednio zastosować. Nic z niej nie można zrobić. To ona robi coś z tych, co się jej oddają."
Martin Heidegger
Martin Heidegger
-
- zaufany użytkownik
Dzisiaj jest jakby lepiej i nogi narazie nie są niespokojne. Zobaczymy do wieczora.
Będzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie
Martin Heidegger
Martin Heidegger
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
mona li pisze:a mi pomógł na nastój i poczucie szczęścia:)
Niesamowite tylko brać leki i być do końca życia na haju.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
the formless."
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nie no coty, lepiej byc w szpitalnym gaju albo jeszcze gorzej, wieczne baju baju
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Może wymyślą kiedyś leki,które będzie można brać z alkoholem.Będzie pięknie
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
the formless."
the formless."
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Atam atam, wystarczy lyknac 2kc , no moze faktycznie troche szybciej scina z nog, ale poza tym nie zauwazylem roznicy.