Szukam sponsora który pokryje koszta wyjazdu oraz pobytu w Ośrodku Głodówkowym w Rostowie nad Donem (Rosja) gdzie leczą schizofrenię. Plan jest taki, żeby nakręcić film "paradokumentalny" o tym jak leczą schizofrenię, czy wyleczą i czy rzeczywiście jest to wykonalne. Byłoby to jakieś 26-50 dni zdjęciowych, w zależności od czasu trwania głodówki. Mam zamiar poddać się temu eksperymentowi osobiście i udowodnić niedowiarkom, że to możliwe. Nie pozostało zbyt wiele czasu, ponieważ ostatni termin w tym roku to 15 czerwca. Jestem w stanie załatwić potrzebny sprzęt (kamera HD, mikrofony, światła, laptop z oprogramowaniem do montażu) oraz ekipę filmową (max.3 osoby). Co do dalszej edycji materiału - montażem zajmę się sam. Przewidziany budżet to jakieś 25-30 000 PLN (wg.aktualnego kursu rubla). Jestem w stałym kontakcie z tamtejszym ośrodkiem także sprawa jest otwarta. Zainteresowanych odsyłam do innego mojego postu pt. Terapia głodówkowo-dietetyczna. Czekam na zgłoszenia do połowy maja br. Proszę piszcie na maila:

--------------Uwaga moderatora Bardo--------------
Adres e-mail zmodyfikowałem. Powód w linku poniżej:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?f=6&t=732