.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.

Post autor: Edden »

.
Ostatnio zmieniony wt sty 28, 2025 10:07 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony wt sty 28, 2025 10:07 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony wt sty 28, 2025 10:08 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: A więc nasz Ojciec Jezus wykombinował, Zarazy z Księgi Ezechiela nikt nie zauważy

Post autor: miś wesołek »

Ło Jezu. Jezus szmezus. :P :lol:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”