W gabinecie psychologicznym na kozetce leży pacjent .
- ,, Sam nie wiem . Podczas kampanii wszystko szło gładko . Wszyscy mnie chwalili za otwartość , umiejetnosc dopasowania się do danego środowiska do którego akurat przemawiam . Problemy zaczęły się chyba trochę później kiedy już przejałem władzę ….
Okazało się że muszę się znać na ekonomii ; na finansach . Czułem się przygnieciony i sytuacja ewidentnie zaczęła mnie przerastać . Najbardziej się obawiam rozwoju sytuacji międzynarodowej . Nie wiem jak się mam zachować w razie wybuchu wojny . Pani mgr Pani przecież mnie zna . Ja się lecze u Pani już od wielu lat . Ja jestem raczej typem bawidamka . Żeby kogoś zabawić , przytulić opowiedzieć anegdote . Ale żeby do kogoś strzelać ? Nie to zupełnie nie w moim stylu . Pani mgr czy może mi pani obiecać że jeżeli znowu jakiś Polski żołnierz zginie na granicy to zwiększy mi Pani dawkę leków uspokajających ? ‘’
Scena ,, Donald Tusk ‘’ – autonomiczna ( ciut słaba ale można rozwinąć )
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Re: Scena ,, Donald Tusk ‘’ – autonomiczna ( ciut słaba ale można rozwinąć )
tusk to nie faraon. on nie stanowi prawa. a pojawia się w wiadomościach o 19:30PuszkinKochajacyLayle pisze: ↑ndz paź 20, 2024 12:13 pm W gabinecie psychologicznym na kozetce leży pacjent .
- ,, Sam nie wiem . Podczas kampanii wszystko szło gładko . Wszyscy mnie chwalili za otwartość , umiejetnosc dopasowania się do danego środowiska do którego akurat przemawiam . Problemy zaczęły się chyba trochę później kiedy już przejałem władzę ….
Okazało się że muszę się znać na ekonomii ; na finansach . Czułem się przygnieciony i sytuacja ewidentnie zaczęła mnie przerastać . Najbardziej się obawiam rozwoju sytuacji międzynarodowej . Nie wiem jak się mam zachować w razie wybuchu wojny . Pani mgr Pani przecież mnie zna . Ja się lecze u Pani już od wielu lat . Ja jestem raczej typem bawidamka . Żeby kogoś zabawić , przytulić opowiedzieć anegdote . Ale żeby do kogoś strzelać ? Nie to zupełnie nie w moim stylu . Pani mgr czy może mi pani obiecać że jeżeli znowu jakiś Polski żołnierz zginie na granicy to zwiększy mi Pani dawkę leków uspokajających ? ‘’
rzęski
błona komórkowa
cytoplazma.
rybosomy
mitochondria
jądro komórkowe
ściana k.
aparat golgiego
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- bywalec
Re: Scena ,, Donald Tusk ‘’ – autonomiczna ( ciut słaba ale można rozwinąć )
Jest tylko jeden faraon w polskiej polityce...