Być sobą - cytaty
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Być sobą - cytaty
Jeśli pozostanę sobą i nie zapomnę,kim jestem,wszystko będzie dobrze.
Ale najważniejsze jest to, że życie trwa cholernie krótko.
Dowiedz się, czego Ty pragniesz. Bądź sobą, a to się opłaci.
Większość związków nie udaje się z powodu kłamstw, hipokryzji i pozowania na kogoś innego, niż się jest w rzeczywistości.
Ale najważniejsze jest to, że życie trwa cholernie krótko.
Dowiedz się, czego Ty pragniesz. Bądź sobą, a to się opłaci.
Większość związków nie udaje się z powodu kłamstw, hipokryzji i pozowania na kogoś innego, niż się jest w rzeczywistości.
Re: Być sobą - cytaty
Po prostu bądź sobą.
Wszyscy powinniśmy robić tylko to.
„Nasz czas jest ograniczony, więc nie marnuj go, żyjąc życiem kogoś innego" (Steve Jobs)
„Jesteś tym, co kochasz, a nie tym, co inni kochają w tobie” (Adaptacja, reż. Spike Jonze)
Wszyscy powinniśmy robić tylko to.
„Nasz czas jest ograniczony, więc nie marnuj go, żyjąc życiem kogoś innego" (Steve Jobs)
„Jesteś tym, co kochasz, a nie tym, co inni kochają w tobie” (Adaptacja, reż. Spike Jonze)
. „Pamiętasz kim byłeś, zanim świat powiedział ci, kim powinieneś być?" (Charles Bukowski)
„Aby świecić najjaśniejszym blaskiem trzeba być tym, kim się naprawdę jest" (Roy T. Bennett)
„Aby świecić najjaśniejszym blaskiem trzeba być tym, kim się naprawdę jest" (Roy T. Bennett)
„Tylko pamiętaj, by zawsze być sobą i nie bać się mówić tego, co myślisz, albo tego, by głośno marzyć.”
– J.A. Redmerski
– J.A. Redmerski
jeśli nie czujesz się komfortowo ze sobą, nie możesz czuć się komfortowo z innymi.”
– Sydney J. Harris
„Bycie sobą w świecie, który nieustannie próbuje uczynić cię kimś innym, jest największym osiągnięciem”.
– Ralph Waldo Emerson
Na tym polega prawdziwa miłość – pozwolenie osobie być tym, kim naprawdę jest ”.
– Jim Morrison
– Sydney J. Harris
„Bycie sobą w świecie, który nieustannie próbuje uczynić cię kimś innym, jest największym osiągnięciem”.
– Ralph Waldo Emerson
Na tym polega prawdziwa miłość – pozwolenie osobie być tym, kim naprawdę jest ”.
– Jim Morrison
„Nie możesz zmienić tego, kim jesteś, tylko to, co robisz”.
– Philip Pullman
„Gdyby Bóg chciał, abym był inaczej, stworzyłby mnie inaczej”.
– Johann Wolfgang von Goethe
– Philip Pullman
„Gdyby Bóg chciał, abym był inaczej, stworzyłby mnie inaczej”.
– Johann Wolfgang von Goethe
Człowiek nie rodzi się doskonały. Rodzi się niepełny. Rodzi się jako proces. Rodzi się w drodze, jako pielgrzym.
Osho, Wolność. Odwaga bycia sobą
Miłość jest autentyczna tylko wtedy, kiedy daje wolność.
Nie chcę być wyznawcą; chcę być wiedzącym.
Nie chcę być wyznawcą; chcę być wiedzącym.
„W życiu każdego człowieka są dwa wielkie dni – pierwszy, w którym się rodzimy i drugi, w którym odkrywamy po co.” William Barclay
„Wszystko, co potrzebujesz, jest w tobie. Odkryj to i ciesz się życiem.” Madonna
„Najważniejsze, by wiedzieć, że możesz, i potem po prostu to zrobić.” Elon Musk
„Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko rzeczy, których jeszcze nie próbowaliśmy.” Jordan Belfort
„Najważniejsza jest wiara w siebie. Gdy wierzysz w siebie, reszta się ułoży.” Usain Bolt
„Najważniejsze to poznać siebie i uwierzyć w własne możliwości. Wtedy możesz zdobyć świat.” Eleanor Roosevelt
„Najważniejsze, by wiedzieć, że możesz, i potem po prostu to zrobić.” Elon Musk
„Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko rzeczy, których jeszcze nie próbowaliśmy.” Jordan Belfort
„Najważniejsza jest wiara w siebie. Gdy wierzysz w siebie, reszta się ułoży.” Usain Bolt
„Najważniejsze to poznać siebie i uwierzyć w własne możliwości. Wtedy możesz zdobyć świat.” Eleanor Roosevelt
Uwierz w siebie, a będziesz szczęśliwy.
--
Paulo Coelho
--
Paulo Coelho
Wiary w siebie nabieramy w trakcie robienia czegoś.
--
Kiyohiro Miura
--
Kiyohiro Miura
Jeśli masz zamiar w coś wątpić,
to zacznij wątpić w swoje ograniczenia.
--
Don Ward
to zacznij wątpić w swoje ograniczenia.
--
Don Ward