Czy Jezus Chrystus był alkocholikiem ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Czy Jezus Chrystus był alkocholikiem ?
W czasach Jezusa nie było wódki ( Polska jeszcze wtedy nie istniała ) ale mógł sobie chizusek teoretycznie odmówić winka jeśli rzeczywsicie był taki wierzacy tymczasem on jeszcze je fermentował w Kannie Galilejskiej .
Re: Czy Jezus Chrystus był alkocholikiem ?
Jezus powiedział: Ja jestem światłem świata. Kto idzie za Mną, na pewno nie będzie błądził w ciemności, lecz będzie miał światło życia.
--
Jana 8,12
Jezus powiedział: Otrzymacie wszystko, o co z wiarą prosić będziecie w modlitwie.
--
Mateusza 21,22
Eden powiedział:
Ty i twój cel w życiu to to samo. Twoim celem jest być sobą. Kiedy jesteś sobą, możesz wszystko. To, o czym myślisz, staje się Twoją rzeczywistością. Wszystko, o co w modlitwie prosicie, stanie się wam, tylko wierzcie, że otrzymacie.
--
Jana 8,12
Jezus powiedział: Otrzymacie wszystko, o co z wiarą prosić będziecie w modlitwie.
--
Mateusza 21,22
Eden powiedział:
Ty i twój cel w życiu to to samo. Twoim celem jest być sobą. Kiedy jesteś sobą, możesz wszystko. To, o czym myślisz, staje się Twoją rzeczywistością. Wszystko, o co w modlitwie prosicie, stanie się wam, tylko wierzcie, że otrzymacie.