Dostałem do swojego pakietu leków Amisan 50mg, bo mam objawy depresyjne, lęki i objawy negatywne.
Po pierwszej tabletce, odczuwałem dziś przez większość dnia znaczne wyciszenie, które nie było zbyt przyjemne.
Po jakim czasie odczuliście poprawę w kwestiach wyżej wymienionych?
Po jakim czasie zaczął działać na depresję i objawy negatywne?
Moderator: moderatorzy
Re: Po jakim czasie zaczął działać na depresję i objawy negatywne?
Jeżeli brałem 2,5 mg olanzapiny i dodałem do tego 100 mg solianu to już od pierwszego dnia widziałem różnicę w samopoczuciu ale jeśli bierzesz wysokie dawki innych leków to nie wiem czy ten amisan podziała antydepresyjnie. IMO depresja i objawy negatywne to często po prostu skutek uboczny wysokich dawek neuroleptyków.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Po jakim czasie zaczął działać na depresję i objawy negatywne?
Poczekaj chociaz 2-3 tygodnie. Solian w malej dawce wlasnie powinien pomoc na twoje objawy, w niskich dawkach amisulpiryd aktywizuje i lekko wycisza jak wlasnie napisales. W dawkach 400 mg + dziala juz typowo przeciwpsychotycznie ( dawki dla schizofrenikow parnoidalnych )BaBoon pisze: ↑wt cze 25, 2024 10:08 pm Dostałem do swojego pakietu leków Amisan 50mg, bo mam objawy depresyjne, lęki i objawy negatywne.
Po pierwszej tabletce, odczuwałem dziś przez większość dnia znaczne wyciszenie, które nie było zbyt przyjemne.
Po jakim czasie odczuliście poprawę w kwestiach wyżej wymienionych?