Szkoła zawodowa/technikum dla mężczyzny, liceum dla kobiety
Moderator: moderatorzy
Szkoła zawodowa/technikum dla mężczyzny, liceum dla kobiety
Janusz, Ty skończyłeś przed liceum szkołę zawodową, prawda ?.
Gdzie się może kształcić Twoim zdaniem młody człowiek, jeżeli nie chce zostać przegrywem ?.
Gdzie się może kształcić Twoim zdaniem młody człowiek, jeżeli nie chce zostać przegrywem ?.
Ostatnio zmieniony czw maja 09, 2024 6:59 pm przez redaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Re: Szkoła zawodowa/technikum dla mężczyzny, liceum dla kobiety
Serio?
Widzę, że niezły stereotypiarz z ciebie. Weź się za coś twórczego a nie wypisujesz bzdury. Już było kilku w historii co dzieliło ludzi ze względu na płeć, wykształcenie a nawet niepełnosprawność.
Widzę, że niezły stereotypiarz z ciebie. Weź się za coś twórczego a nie wypisujesz bzdury. Już było kilku w historii co dzieliło ludzi ze względu na płeć, wykształcenie a nawet niepełnosprawność.
OK, poleciałem stereotypami, przyznaję.
Przepraszam. Naczytałem się za bardzo Internetu- w neszym polskim Internecie panują straszne stereotypy na temat ról płciowych. - jaka powinna być i gdzie się kształcić kobieta, a jaki powinien być i gdzie się kształcić mężczyzna,
Za bardzo zasugerowałem się tymi stereotypami.
Przepraszam. Naczytałem się za bardzo Internetu- w neszym polskim Internecie panują straszne stereotypy na temat ról płciowych. - jaka powinna być i gdzie się kształcić kobieta, a jaki powinien być i gdzie się kształcić mężczyzna,
Za bardzo zasugerowałem się tymi stereotypami.
- Słonecznik1
- bywalec
Chyba cię to nie boli on tak ma .Każdy prawie kto pisze to jest chyba że się zapisał do niego kurs survivalowy .A też ma najwięcej postów momże nie chce by ktoś go wyprzedził...