Takie są kobiety .

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Takie są kobiety .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Kiedy wracałem do domu musiałem się przesiąść w tramwaj na Matecznym .
Wchodze na przystanek i staje jakieś 5 metrów od kobiety która trzyma coś w ręcę .
Kobieta podnosi rękę z przedmiotem w ręce w moją stronę i zaczyna coś mówić .
Odwracam głowę w jej kierunku żeby usłyszeć co .
A ona mówi :
- ,, Won , won ścierwo , won mówię . ''
Zamurowało mnie .
Trwało to rak dwie minuty dopóki nie przyjechał mój tramwaj do którego wsiadłem .
swtern
zaufany użytkownik

Re: Takie są kobiety .

Post autor: swtern »

moze schizofreniczka?
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

paulus318 pisze: wt paź 24, 2023 3:35 pm moze schizofreniczka?

Nie wiem . Może ją kiedyś spotkam w szpitalu na Babinskiego . Albo w sejmie na Wiejskiej na demonstracji feministek .
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Cóż, nikt w naszym wieku nie jest dzieckiem aby siedzieć cicho. Jeśli ktoś kojarzy twoje zabobońskie, zwietrzałe, wiejskie i prehistoryczne poglądy. To na pewno nie zostawi tego w pustce, aby cie nie skomentować. Moze masz social media, moze cie zna moze nie, moze cie pewnie kojarzy. To jest najwieksze prawdopodobnienstwo. Mniejsze to to ze masz głosy...
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Jakaś chora psychicznie baba z gazem na przystanku do wszystkich wyskakiwała a Fresh już jeszcze zanim ją zgarnęli do czubkowa dorobił do tego ideologię o wyzwoleniu i odkrywaniu tożsamośći . Nic tylko pogratulować .
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Strasznie konfabulujesz.... A tak bay de way, czy trzeba sie wyzwalać, jak zawsze sie było wolnym ?
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Dzisiaj cały dzien spedziłem na Bieżanowie . Kiedy wracałem do domu tramwajem to około 19 . 30 na wysokości Nowosądeckiej do mojego tramwaju wsiadła dziwnie wygladająca kobieta . Miała na głowie kaptur i w tym jeszcze nie było nic dziwnego ale za to na twarzy ( na co zwróciłem uwagę kiedy 3 minuty pózniej zaczęła się akcja ) miała przyczepiona chusteczka która zakrywała jej twarz .

Kobieta stanęła koło drzwi chodziaż były wolne miejsca siedzące .
Przystanek pózniej do tramwaju wsiadły trzy osoby . Mężczyzna i kobieta w średnim wieku oraz nastolatek jak się pózniej okazało ich syn .
Rodzice poszli do tyłu a chłopak podszedł do biletomatu . Kiedy skasował bilet i udał się w stronę swoich rodziców to kiedy przechodził koło wspomnianej na początku kobiety usłyszałem dziwny odgłos i w tym momencie chłopak odskoczył od niej na kilka metrów robiąc minę wyrażającą zdziwienie i zaskoczenie .

Rodzice chłopaka udali się w strone miejsca zdarzenia . Mężczyzna stanął twarz w twarz z kobietą i zadał jej pytanie :
- ,, Proszę Pani dlaczego Pani kopnęła mojego syna . ''
W odpowiedzi usłyszał od niej jakieś wulgaryzmy .
Do tej dwójki podeszła matka chłopca do której zwrócił się jego ojciec :
- ,, Marysiu nie wtrącaj się , zabierz Mateusza na koniec wagonu ja mam z Panią do pogadania . ''

Dziwnie wyglądająca kobieta kontynuowała obrzucanie rodziny wulgaryzmami .
Ojciec chłopca zwrócił się do niej :
- ,, Albo Pani wysiądzie z tramwaju albo zadzwonię na policję . ''
Dziwna kobieta obawiając się zapewne przewagi liczebnej ,, normalnych '' i względnie normlanych ( czytaj mnie ) pasażerów opuściła tramwaj na wysokości Kurdwanowa nie omieszkała jednak będąc już na przytanku puscić w stronę pasażerów mocnej wiązanki słów tudzieć powalić piesciami w szybę i na nią kilkukrotnie napluć .

Rodzina usiadła za mną dzięki czemu słyszałem jak ojciec rodziny przez telefon informuje o zdarzeniu policję .
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”