Jesteś syn polskiego rolnika w samochodzie z Żabki oraz Społem!
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Jesteś syn polskiego rolnika w samochodzie z Żabki oraz Społem!
Światłowód in Japan? Zero szacunku dla tego forum! Odpisz mi tutaj to Ci zaraz odpiszę! Pokaż mi tutaj swój własny Nick? Modi i Nanna: Sprytne Smyki. Nieukrywaj się na social media! To forum wiejski redneck zrobił, a nie informatyk programista math z YouTube? Brennevin? Link do nowego forum internetowego wklej tutaj bym kniknięcie zrobił! To Ty jesteś karzeł z PiS oraz Koalicji Obywatelskiej! Nie jestem dumny z tego forum, anie że Smartphone, który wyprodukowałeś! Jesteś karzeł moralny o wartości najniższej! Ladazzo? Licht? Pospolity? Pokaż człowieku, że rozum w jednym groszy plastikowym masz ladacznico! Muzyka gitarowa oraz perkusja są dla plebsu! Na microphone rapuje hustler! Karzeł is bum and żul und ćpun! Fuck shitty midget in anus! Będzieś bezdomnym wariatem oraz dziadem! Wy śmieję Cię na facebook publicznie przy wszystkich ludziach (taki Ci komentarz walnę). Popłaczesz się oraz usuniesz swój profil z internetu! Ania Babisiak to *słowo niedozwolone*, a jej syn to *słowo niedozwolone* infalida na rencie z ZUS! Ty jesteś schizofrenik stojący przy urnie wyborczej oraz głosujący! Zastrzelę Cię, gdy samochodem będziesz jechał (przesz szybę auta kulka z pistoletu przejdzie i krew ci wycieknie z czaszki z Twojego mózgu krwawiącego). Uzależniłem od siebie psychicznie policjantkę). Na horrorze oraz przemocy zarabiam hajs! I am the real King from Bagdad in Saudi Arabia! Zawsze chuja na Was kładłem Wy kurwy oraz chuje! Twój ojciec to wielki parobas oraz robol! Sram na medisin! Skorumpowany Jestem oraz korumpujemy blokowiska! Nieopłaca się Tobie na mnie w sądzie zeznawać przy świadka h oraz a monitoringu!