Scena ,, Incel '' ( autonomiczna )

forumowiczów dzieła własne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Scena ,, Incel '' ( autonomiczna )

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Puszek jest bezdomnym który korzysta czasami z komputerów w bibliotece wojewódzkiej przy ulicy Rajskiej w Krakowie . Tam na jednym z portali umawia się na randkę z Izą z Kołobrzegu która przyjeżdża na wakacje do Krakowa .
Idzie do pralni publicznej z której kradnie dobre ubranie .
Na ulicy widzi samochód za którego wycieraczkę służby włożyły mandat . Bierze go .
Idzie do ogródka na rynku gdzie siedzi już przy jednym ze stolików Iza .
- ,, Część . Ty jesteś pewnie Marcin ? ''
- ,, Tak to ja . Mam nadzieję że Cię nie rozczarowałem . Przepraszam że jestem trochę zdenerwowany ale patrz co znalazłem na masce mojej bryki '' - mówi i kładzie mandat na stoliku .
- ,, O , jak mi przykro . Nie , nie jestem rozczarowana . Ale powiedz coś o sobie . Gdzie pracujesz ? ''
- ,, Aha , to Ty taka jesteś . Wiesz co , owszem . Mam dom . Dwa samochody , konto w banku i stabilną pracę ale jeżeli Ty na pierwszej randce wyskakujesz z tekstem GDZIE PRACUJESZ i domyślam się że następne będzie ILE ZARABIASZ to może lepiej już sobie pójdę .... ''
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Re: Scena ,, Incel '' ( autonomiczna )

Post autor: Katastrofa »

Hajs od PiS! Becikowe! Child profit! Kinder geld i urlop ojcowski oraz macierzyński. Frajer nawet nie ma wykształcenia technicznego tylko te niższe & jest przegranym życiowo zazdrośnikiem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „wrażliwość, twórczość”