Rispolept, Jakim Prawem

risperidon

Moderator: moderatorzy

Mirek5r
zarejestrowany użytkownik

Rispolept, Jakim Prawem

Post autor: Mirek5r »

Czy rispolept jest w ogóle lekiem ? Czy to trucizna która wysusza jądra . Substancja która jest przeznaczona do chemicznej kastracji pacjentów psychiatrycznych. Jakim prawem kastrują schizofreników? W więzieniach nawet gwałcicieli i morderców nie kastrują, ale lekarze mogą kastrować chorych na schizofrenię? Czy ktoś z was zrobił coś złego? Przecież to jest trucizna ! Co jeżeli ktoś z was będzie za jakiś czas chciał/chciała mieć dziecko? Czy lekarze informują was o tych, tzw. skutkach ubocznych? Mają na to waszą zgodę ? Czy pytają o zgodę ? Nie . Poprostu wypisują to na recepcie.
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Re: Rispolept, Jakim Prawem

Post autor: Katastrofa »

Anty-psychiatrą polskim zostań! Anti-psychiatry?
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

Jest wiele innych leków neuroleptycznych a każdy z nich jest inny. Dla wielu osób wspomina "kastracja" to ulga i zaleta. Jak Cię ktoś zmusza do tego leku to zmień lekarza, niezbyt dobrze świadczy to o Twoim zdrowiu jak na pierwszy post na tym forum. Życzę zdrowia i dobrego dorabiani leków
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

A dlaczego miałyby nie wysuszać jąder ? Powiedzmy sobie szczerze człowiek w żucie choroby psychicznej, moze zrobić bardzo wiele głupot. W tym zrobić dziecko. Pomijając już fakt ze to dziecko moze byc w rodzine. Czy nawet debrane. Jak i również w przypadku jednego rodzica, prawdopodobienstwo ze dziecko będzie cierpieć wynosi tylko 5-6 procent. To już dziecko co pod jednym dachem wychowuje i zyje ze schizofrenikiem, ojcem, matką, dziadkami, czy znacznie starszym rodzeństwem, na 40% będzie miało. Jeszcze cięsze od schizofreni. Paranoiczne zaburzenia osobowości, z wychowania. A to jest gorsze niż schizofrenia. Może nie dla osoboby zaburzonej, podobnie jak schizofrenik. Ale dal całego otoczenia.
A jak w rodzienie pojawiają sie zaburzenia osobowości to i do 5 tego pokolenia można z tego nie wyjść.

\\eydtuje ale nie chce mi sie poprawiać, jak ku...a nie napisze posta w notatniku. I nie skopiuje. To z moich tutaj pisanych postów, często wychodzi farsa...
Ostatnio zmieniony sob lip 15, 2023 1:48 pm przez FreshEscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Najgorzej ma inwalida siedzący i jeżdżący na wózku inwalidzkim. Żona pieniędzy od niego nie weźmie, ani nie zapłaci on hajsu na dziecko swoje własne po zrobieniu testów DNA na ojcostwo! Inwalida is zawistny invalid! Rozmnoży się tylko rada najsilniejsza?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Katastrofa pisze: sob lip 15, 2023 1:47 pm Najgorzej ma inwalida siedzący i jeżdżący na wózku inwalidzkim. Żona pieniędzy od niego nie weźmie, ani nie zapłaci on hajsu na dziecko swoje własne po zrobieniu testów DNA na ojcostwo! Inwalida is zawistny invalid! Rozmnoży się tylko rada najsilniejsza?
Katastrofa, mógłbym mieć do ciebie taką prośbe abyś nie pisał pod moimi komentarzami !?!? Z tobą na forum, wychodzi jeszcze gorsza farsa ! A siedzisz i tylko czekasz az coś napisze i projektujesz swoje urojenia. Nic do chorych osób nie mam, ale mam i zawsze będe miał do takich co swoje uroenia projektują na otoczeniu !!!
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

moim zdaniem lepiej go zmienić
to stary gorszy lek1 generacji
chce się po nim spać i sie jest zmęczonym
są nowsze np kaprizyna weszła ludzie gadaja że dobra
czy stary dobry solian jego zamiennik amisan np 400 mg /d
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Mirek5r
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Mirek5r »

piotrs pisze: sob lip 15, 2023 4:31 pm moim zdaniem lepiej go zmienić
to stary gorszy lek1 generacji
chce się po nim spać i sie jest zmęczonym
są nowsze np kaprizyna weszła ludzie gadaja że dobra
czy stary dobry solian jego zamiennik amisan np 400 mg /d
Nie napisałem tego posta żeby czytać takie komentarze dyskredytujące . I nie napisałem tego posta żeby słuchać waszych rad jakie leki powinienem zażywać, bo raczej nie jesteście lekarzami. To lekarz powinien uczciwie informować co przepisuje pacjentowi. ... Ani nie czytać komentarzy jaka to patologia jest w rodzinach chorych na schizofrenię . ... Do: FreshEscape ,słuchaj każdy ocenia że swojego punktu widzenia i ze swoich doświadczeń jakie przeżyli. Ja pomimo że jestem chory na schizofrenię nie jestem patologią , i nie wszędzie tam gdzie jest choroba psychiczna jest patologia. Ten post napisałem dla tych, którym lekarze przepisują lub zamierzają przepisać rispolept, po to żeby wiedzieli czym tak naprawdę jest rispolept , i jak zatruwa organizm .
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Jednemu wysusza innemu nie. Jednego truje, drugiemu bardzo dobrze pomaga. Pisząc takie treści właśnie tworzysz patologie, z której jeszcze sam sobie nie zdajesz sprawy.
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

Mirek5r pisze: sob lip 15, 2023 3:12 am Czy rispolept jest w ogóle lekiem ? Czy to trucizna która wysusza jądra . Substancja która jest przeznaczona do chemicznej kastracji pacjentów psychiatrycznych. Jakim prawem kastrują schizofreników? W więzieniach nawet gwałcicieli i morderców nie kastrują, ale lekarze mogą kastrować chorych na schizofrenię? Czy ktoś z was zrobił coś złego? Przecież to jest trucizna ! Co jeżeli ktoś z was będzie za jakiś czas chciał/chciała mieć dziecko? Czy lekarze informują was o tych, tzw. skutkach ubocznych? Mają na to waszą zgodę ? Czy pytają o zgodę ? Nie . Poprostu wypisują to na recepcie.
komuś tam po tym leku wypadły zęby. Ja też mialam problem z zębami do tego miałam odretwienia mięśni i bole w karku jakbym dostala tsh - wiele nieprzespanych nocy i drażliwość nerwowość a z depakiną która miała łagodzić objawy negatywne ; nocne drgawki - jak to się nie nazywają wspólczesne tortury to już nie rozumiem tej obłudy lekarskiej.
Oglądałam film stary o torturowaniu niewolnic np księżniczek w niewoli ktore nie chciały współpracować z piratami też duzo przezyły wzrok niektore traciły te bardziej honorowe :/:(
Co gorsze mi nie tłumaczą po co te zniewolenie mojej osoby, w jakim celu te tortury?. Ot po prostu sprzedana na łaskę i niełaskę naukowców !:O:/:(
Awatar użytkownika
Marlon
zaufany użytkownik
Status: Rencista

Post autor: Marlon »

Mirek5r pisze: sob lip 15, 2023 3:12 am Czy rispolept jest w ogóle lekiem ? Czy to trucizna która wysusza jądra . Substancja która jest przeznaczona do chemicznej kastracji pacjentów psychiatrycznych. Jakim prawem kastrują schizofreników? W więzieniach nawet gwałcicieli i morderców nie kastrują, ale lekarze mogą kastrować chorych na schizofrenię? Czy ktoś z was zrobił coś złego? Przecież to jest trucizna ! Co jeżeli ktoś z was będzie za jakiś czas chciał/chciała mieć dziecko? Czy lekarze informują was o tych, tzw. skutkach ubocznych? Mają na to waszą zgodę ? Czy pytają o zgodę ? Nie . Poprostu wypisują to na recepcie.
Masz 100% rację.To kastrat największy z największych.
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Marlon pisze: pn lip 17, 2023 9:12 pm
Masz 100% rację.To kastrat największy z największych.

Chodzi o LIJFRENTE, czyli dożywotnią rentę na stałe z ZUS! ŻYCIE TO ŻEROWANIE!
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

No jest kastrat, potwierdzam. Ale jestem na chwilę obecną samotny, więc nie narzekam. :angelic-flying:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Storm
bywalec

Post autor: Storm »

Skąd masz te informacje, z obserwacji czy gdzieś istnieją ślady substancji, które powodować mają to co piszesz?

Jeśli chodzi o informowanie od lekarza czy zgody oczywiście nie było. Faszerowano mnie długo i z objawów sperma stawała się wodnista - co często zgłaszałem poza innymi ubocznymi - jednak temat nie był podejmowany przez 'lekarzy'...
Awatar użytkownika
Swine
bywalec

Post autor: Swine »

Komuś chyba jajka na łeb siadły, przede wszystkim trzeba leczyć mózg ponieważ bez niego i tak genów nie przekażesz.
🌈🦋 WRÓŻKA
Awatar użytkownika
hidden92
bywalec

Post autor: hidden92 »

Pójść do psychiatry i gadać o gęstości spermy. No to jest dopiero wyczyn xD.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

tak my leczymy tu na forum MÓZG a nie jajka
to zmień lek :angelic-flying: :auto-ambulance:
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

mózg macie zdrowy, a rispolept to trucizna .
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Swine
bywalec

Post autor: Swine »

Małpy które mają najmniejsze jądra najgłośniej krzyczą.
🌈🦋 WRÓŻKA
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”