Czy to ma sens ? Ankieta .
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Czy to ma sens ? Ankieta .
Człowiek idzie do pracy i haruje jak wół ale nie tylko dla siebie ale także żeby zapewnić szczęśćie drugiej osobie .
Buduje dom z basenem i ogrodem i dwoma garażami do których zakupuje drogie samochody .
Znajduje tą osobę która wydaje mu się być jego ,, drugą połówką '' .
A ona po pewnym czasie się nudzi .
Z dobrobytu i nieróbstwa w dupie jej się przerwaca .
Potrzebuje nowych wrażen .
Zaczyna się zdardzać z ogrodniczką , czyscicicielką basenu etc. etc .
Czy to ma sens ?
Buduje dom z basenem i ogrodem i dwoma garażami do których zakupuje drogie samochody .
Znajduje tą osobę która wydaje mu się być jego ,, drugą połówką '' .
A ona po pewnym czasie się nudzi .
Z dobrobytu i nieróbstwa w dupie jej się przerwaca .
Potrzebuje nowych wrażen .
Zaczyna się zdardzać z ogrodniczką , czyscicicielką basenu etc. etc .
Czy to ma sens ?
- Katastrofa
- bywalec
Re: Czy to ma sens ? Ankieta .
Nie lubiłem nigdy w życiu się dorabiać! Konsumowałem zawsze tzw. "tanie rozrywki dla klienta masowego serwowane" przez dawców kultury oraz twórcöw.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Re: Czy to ma sens ? Ankieta .
Nie mogę wziąć udział w ankiecie bo uważam że ma to sens ale tu nie chodzi o "dupczenie"! Owszem to ważne i jest to siła napędowa nie tylko ludzi, ale od zwierząt powinniśmy się znacząco różnić świadomością sensu w tym wszystkim.
Jak czujesz że jesteś szczęśliwy to masz rację - jesteś szczęśliwy... Jak zastanawiasz się czy ma to sens? To zadaj sobie pytanie czy jesteś na to gotowy i ile naprawdę dla Ciebie znaczy drugi człowiek.
Jak czujesz że jesteś szczęśliwy to masz rację - jesteś szczęśliwy... Jak zastanawiasz się czy ma to sens? To zadaj sobie pytanie czy jesteś na to gotowy i ile naprawdę dla Ciebie znaczy drugi człowiek.