Oferta pracy
Moderator: moderatorzy
Oferta pracy
Siemka, gdzie na tym forum mogę dodać ofertę pracy zdalnej dla osoby ze schizofrenią?
Re: Oferta pracy
Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Wsac sobie tą smieciowke w odbytJulka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Zakład o owoce ze jesteś facetem albo Julka z wackiemJulka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Umiarkowany nie wystarczy? Do pracy jestem bardzo chętny.Julka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Tak to prawda, super oferta pracy smieciowke na umowę zlecenie xDGretiks pisze: ↑pt maja 19, 2023 2:04 pmUmiarkowany nie wystarczy? Do pracy jestem bardzo chętny.Julka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Tylko uważaj co podpiszesz bo jeszcze ty będziesz płacił hahaha zaufajcie lujce z wackiem
Witam, niestety tylko stopień znaczny, dziękuję za odp.Gretiks pisze: ↑pt maja 19, 2023 2:04 pmUmiarkowany nie wystarczy? Do pracy jestem bardzo chętny.Julka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.
Jest to umowa o pracę na czas określony, nie żadna śmieciówka, składki są odprowadzane przez pracodawcę, szukamy na 1/3 etatu.
To bardzo dobry kontakt musi być. Mogą stosować tortury fetysz stóp procentowych NBP z dnia na dzień dzisiejszy i lepiej chyba uważać żeby to było zobaczyć
Skomentuj jako pierwszy i ostatni post. Mam pytanie odnośnie tej samej kategorii. Czy to jest strasznie dużo miejsca? Gdzie jest teraz praca dla studentów konsulting w zakresie ochrony kupujących
Można publikować swoje umiejętności i kompetencje użytkownika portalu. Tutaj znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące forum i uzytkowników bezpieczeństwo podczas spotkania.
Prawdopodobnie za malo środków z PFRON w stosunku do kosztów pracy. A niestety znaczny ciężko dostać i znani mi ludzie z takim stopniem niepelnosprawnosci 02P ledwo nadają się do śds. Na pewno nie do pracy przy komputerze.Gretiks pisze: ↑pt maja 19, 2023 2:04 pmUmiarkowany nie wystarczy? Do pracy jestem bardzo chętny.Julka pisze: ↑czw maja 18, 2023 10:16 pm Dzięki, szukam osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności do pracy zdalnej ( wymagana minimum podstawa z obsługi komputera - resztę pokażę co i jak) chodzi o wprowadzanie ofert, takie trochę kopij wklej, jest to praca dodatkowa, na 1/3 etatu, godziny dowolne ( każdy ma swój rytm). Umowa o pracę na czas określony.