Konserwatywki
Moderator: moderatorzy
Konserwatywki
Koledzy, podobają się Wam konserwatywki- https://www.miejski.pl/slowo-Konserwatywka ??. Typowe kobiety marzące o byciu żoną, panią domu i matką, wykonujące ( jeśli już pracują ) potrzebne, ale bardzo słabo płatne zawody ( nauczycielka, pielęgniarka itp. ).
Byłem związany z kimś takim. Mi nie wyszło- ale jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie ??.
Byłem związany z kimś takim. Mi nie wyszło- ale jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie ??.
- FreshEscape
- bywalec
Re: Konserwatywki
Jak chcesz mieć status pantofel, a po jakimś czasie związku. Być traktowany jako szkodnik. To jak najbardziej... Takim kobietą po zapłodnieniu, i urodzeniu w głowach tylko to ile kasy miesiecznie przynieśiesz do domu. A o jakimś seksie spotancicznym zapomnij. Chyba ze taka kobieta będzie miała w tym jakiś swój interes i coś tym będzie chiała osiągnąć. Konserwatywka, jest nią dla tego. Bo dzięki temu może wymuszać na tobie określone zachowania...
No, wiem, że one są zainteresowane prawie wyłącznie statusem społecznym- grubym portfelem oraz ambicjami i perspektywami zawodowymi mężczyzny.
Moja ex taka trochę była
.
Nie chcę więcej związku z konserwatywką- ona nie chciała być dla mnie partnerką, chciała mi się podporządkować.
W łóżku nam też nie wyszło.
A co zrobić, żeby znaleźć nie- konserwatywkę ?. Kobietę partnerkę, wierną i jednocześnie dobrą, jeżeli chodzi o pożycie intymne. Normalną, nie jakąś super wyzwoloną.
Moja ex taka trochę była

Nie chcę więcej związku z konserwatywką- ona nie chciała być dla mnie partnerką, chciała mi się podporządkować.
W łóżku nam też nie wyszło.
A co zrobić, żeby znaleźć nie- konserwatywkę ?. Kobietę partnerkę, wierną i jednocześnie dobrą, jeżeli chodzi o pożycie intymne. Normalną, nie jakąś super wyzwoloną.
Niestety znów fresh ma rację. A czemu niestety bo to jest smutne dla nas chorych...FreshEscape pisze: ↑czw kwie 06, 2023 3:23 pm Jak chcesz mieć status pantofel, a po jakimś czasie związku. Być traktowany jako szkodnik. To jak najbardziej... Takim kobietą po zapłodnieniu, i urodzeniu w głowach tylko to ile kasy miesiecznie przynieśiesz do domu. A o jakimś seksie spotancicznym zapomnij. Chyba ze taka kobieta będzie miała w tym jakiś swój interes i coś tym będzie chiała osiągnąć. Konserwatywka, jest nią dla tego. Bo dzięki temu może wymuszać na tobie określone zachowania...
My chorzy nie jesteśmy normatywni jako mężczyźni- nie każdy z nas może pracować, a wielu, pracując, nie zarabia dobrze.
Może to lepiej, bo raczej nie jesteśmy wymarzonymi partiami dla konserwatywek...
Może to lepiej, bo raczej nie jesteśmy wymarzonymi partiami dla konserwatywek...
Ta moja ex- konserwatywka ( i inne konserwatywki ), to inaczej Trad Wives... https://krytykapolityczna.pl/swiat/trad ... -brytania/
Nie mam nadal nic przeciwko konserwatywkom, ale teraz raczej wolałbym je do relacji przyjacielsko/koleżeńskich. Do związków panie bardziej liberalne .
A jak to wygląda u Was ?.
A jak to wygląda u Was ?.