Konserwatywki

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

redaktor
bywalec

Konserwatywki

Post autor: redaktor »

Koledzy, podobają się Wam konserwatywki- https://www.miejski.pl/slowo-Konserwatywka ??. Typowe kobiety marzące o byciu żoną, panią domu i matką, wykonujące ( jeśli już pracują ) potrzebne, ale bardzo słabo płatne zawody ( nauczycielka, pielęgniarka itp. ).

Byłem związany z kimś takim. Mi nie wyszło- ale jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie ??.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Konserwatywki

Post autor: FreshEscape »

Jak chcesz mieć status pantofel, a po jakimś czasie związku. Być traktowany jako szkodnik. To jak najbardziej... Takim kobietą po zapłodnieniu, i urodzeniu w głowach tylko to ile kasy miesiecznie przynieśiesz do domu. A o jakimś seksie spotancicznym zapomnij. Chyba ze taka kobieta będzie miała w tym jakiś swój interes i coś tym będzie chiała osiągnąć. Konserwatywka, jest nią dla tego. Bo dzięki temu może wymuszać na tobie określone zachowania...
redaktor
bywalec

No, wiem, że one są zainteresowane prawie wyłącznie statusem społecznym- grubym portfelem oraz ambicjami i perspektywami zawodowymi mężczyzny.
Moja ex taka trochę była :evil: .

Nie chcę więcej związku z konserwatywką- ona nie chciała być dla mnie partnerką, chciała mi się podporządkować.
W łóżku nam też nie wyszło.

A co zrobić, żeby znaleźć nie- konserwatywkę ?. Kobietę partnerkę, wierną i jednocześnie dobrą, jeżeli chodzi o pożycie intymne. Normalną, nie jakąś super wyzwoloną.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 3:23 pm Jak chcesz mieć status pantofel, a po jakimś czasie związku. Być traktowany jako szkodnik. To jak najbardziej... Takim kobietą po zapłodnieniu, i urodzeniu w głowach tylko to ile kasy miesiecznie przynieśiesz do domu. A o jakimś seksie spotancicznym zapomnij. Chyba ze taka kobieta będzie miała w tym jakiś swój interes i coś tym będzie chiała osiągnąć. Konserwatywka, jest nią dla tego. Bo dzięki temu może wymuszać na tobie określone zachowania...
Niestety znów fresh ma rację. A czemu niestety bo to jest smutne dla nas chorych...
redaktor
bywalec

My chorzy nie jesteśmy normatywni jako mężczyźni- nie każdy z nas może pracować, a wielu, pracując, nie zarabia dobrze.

Może to lepiej, bo raczej nie jesteśmy wymarzonymi partiami dla konserwatywek...
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

redaktor pisze: czw kwie 06, 2023 6:05 pm My chorzy nie jesteśmy normatywni jako mężczyźni- nie każdy z nas może pracować, a wielu, pracując, nie zarabia dobrze.

Może to lepiej, bo raczej nie jesteśmy wymarzonymi partiami dla konserwatywek...
Nooooooo
redaktor
bywalec

Ta moja ex- konserwatywka ( i inne konserwatywki ), to inaczej Trad Wives... https://krytykapolityczna.pl/swiat/trad ... -brytania/
redaktor
bywalec

Nie mam nadal nic przeciwko konserwatywkom, ale teraz raczej wolałbym je do relacji przyjacielsko/koleżeńskich. Do związków panie bardziej liberalne .

A jak to wygląda u Was ?.
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”