Stimy
Moderator: moderatorzy
Re: Stimy
Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny
). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża
)

-
- bywalec
- Status: Zawodowiec
Takie chwasty jak ty to nadają się tylko do utylizacji. Wcześniej sprać biczem by skóra zeszła i po kawałku do pieca.kotek pisze: ↑wt kwie 04, 2023 6:26 pm Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża
)
Nie myślisz czasem o tym? Bóg cię nie kocha. Jesteś kpiną jego i błaznem do opluwania.
Kotek, kotek - zrób użytek z mózgu i strać się z widoku publicznego

Buk, humor, dziczyzna!
Za taki post jak powyższy to mógłby być nawet natychmiastowy ban...
Jeżeli kogoś miałoby się tu porządnie ukarać, to właśnie Ciebie (a nie mnie) za takie "wredne" wypowiedzi. Nie chcę być dotkliwie karany. Jakby Ciebie spotkało coś bardzo złego, to nie czułbym zbytnio żalu po tym, jak zachowałeś się wobec mnie (ale i tak nie życzę Ci tego).
Nie uważam siebie za chwasta. Co z tego, że pobieram rentę i zupełnie nie umiem odnaleźć się na "durnym" rynku pracy. Istnieje się między innymi po to, aby doświadczać przyjemności, radości, szczęścia, zadowolenia, rozkoszy.
Jeżeli kogoś miałoby się tu porządnie ukarać, to właśnie Ciebie (a nie mnie) za takie "wredne" wypowiedzi. Nie chcę być dotkliwie karany. Jakby Ciebie spotkało coś bardzo złego, to nie czułbym zbytnio żalu po tym, jak zachowałeś się wobec mnie (ale i tak nie życzę Ci tego).
Nie uważam siebie za chwasta. Co z tego, że pobieram rentę i zupełnie nie umiem odnaleźć się na "durnym" rynku pracy. Istnieje się między innymi po to, aby doświadczać przyjemności, radości, szczęścia, zadowolenia, rozkoszy.
Karma wraca i nigdy nie myli właściciela. Piszesz jakbyś był palaczem w obozie koncentracyjnym w Auschwitz. Zanim napiszesz pomyśl.FanKanapek pisze: ↑wt kwie 04, 2023 7:07 pmTakie chwasty jak ty to nadają się tylko do utylizacji. Wcześniej sprać biczem by skóra zeszła i po kawałku do pieca.kotek pisze: ↑wt kwie 04, 2023 6:26 pm Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża
)
Nie myślisz czasem o tym? Bóg cię nie kocha. Jesteś kpiną jego i błaznem do opluwania.
Kotek, kotek - zrób użytek z mózgu i strać się z widoku publicznego![]()
-
- bywalec
-
- bywalec
Twój śmieszny cieć z ciebie. Trolle outFanKanapek pisze: ↑wt kwie 04, 2023 9:54 pmPastylka czeka i sio spać mój psycholku