Stimy

Moderator: moderatorzy

redaktor
bywalec

Stimy

Post autor: redaktor »

Macie czasem różne stimy ?.

Ja takie czasem mam-
- głośno myślę w środkach lokomocji i nie tylko
- trzepoczę rękoma
- czasami gwiżdżę róźne utwory

I inne niekiedy
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Re: Stimy

Post autor: kotek »

Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny :oops: ). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża :( )
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

kotek pisze: wt kwie 04, 2023 6:26 pm Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny :oops: ). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża :( )
Takie chwasty jak ty to nadają się tylko do utylizacji. Wcześniej sprać biczem by skóra zeszła i po kawałku do pieca.

Nie myślisz czasem o tym? Bóg cię nie kocha. Jesteś kpiną jego i błaznem do opluwania.

Kotek, kotek - zrób użytek z mózgu i strać się z widoku publicznego :dance:
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

Za taki post jak powyższy to mógłby być nawet natychmiastowy ban...

Jeżeli kogoś miałoby się tu porządnie ukarać, to właśnie Ciebie (a nie mnie) za takie "wredne" wypowiedzi. Nie chcę być dotkliwie karany. Jakby Ciebie spotkało coś bardzo złego, to nie czułbym zbytnio żalu po tym, jak zachowałeś się wobec mnie (ale i tak nie życzę Ci tego).

Nie uważam siebie za chwasta. Co z tego, że pobieram rentę i zupełnie nie umiem odnaleźć się na "durnym" rynku pracy. Istnieje się między innymi po to, aby doświadczać przyjemności, radości, szczęścia, zadowolenia, rozkoszy.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

FanKanapek pisze: wt kwie 04, 2023 7:07 pm
kotek pisze: wt kwie 04, 2023 6:26 pm Lubię chodzić bez celu i myśleć o czymś, co mi się podoba, często czuje się przy tym przyjemną ekscytację. Niektóre moje zachowania są "niezbyt estetyczne" (np. zdrapywanie łupieżu i "kolekcjonowanie" go czy ugniatanie, wyjmowanie wydzieliny z nosa i jej nawet długie ugniatanie niczym ugniatanie plasteliny :oops: ). Czasem mogę zachowywać się głośno czy przynajmniej za głośno dla siostry, która zwraca mi uwagę, bo jest jej za głośno (niekiedy siostra przy tym się wulgarnie wyraża :( )
Takie chwasty jak ty to nadają się tylko do utylizacji. Wcześniej sprać biczem by skóra zeszła i po kawałku do pieca.

Nie myślisz czasem o tym? Bóg cię nie kocha. Jesteś kpiną jego i błaznem do opluwania.

Kotek, kotek - zrób użytek z mózgu i strać się z widoku publicznego :dance:
Karma wraca i nigdy nie myli właściciela. Piszesz jakbyś był palaczem w obozie koncentracyjnym w Auschwitz. Zanim napiszesz pomyśl.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Wiesz gdzie twoje zdanie mam? :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

FanKanapek pisze: wt kwie 04, 2023 9:49 pm Wiesz gdzie twoje zdanie mam? :lol: