Chcę zmienić lekarza psychiatrę

Moderator: moderatorzy

Paweł_
bywalec

Chcę zmienić lekarza psychiatrę

Post autor: Paweł_ »

Witam wszystkich forumowiczów byłem wczoraj u lekarza na wizycie niestety nie mogę mogę się z nim dogadać bo źle ustawił poprzednie leki a nowych nie chciał zapisać do tego chcę mnie wsadzić do szpitala a nie widzę takiej potrzeby nie ufam temu człowiekowi w ogóle i mam takie pytanie czy pierwsze muszę umówić wizytę u innego i iść odwołać wizytę u tego co chodziłem czy wystarczy poinformować telefonicznie czy lepiej tam iść osobiście i powiedzieć że nie chcę się u tego pana leczyć i czy będą wypytywać do jakiego innego lekarza się zapisałem czy robią komuś problemy jak to wygląda ?
Awatar użytkownika
dzwonkowy
zaufany użytkownik
Status: schizofrenik - rezydent

Re: Chcę zmienić lekarza psychiatrę

Post autor: dzwonkowy »

Możesz po prostu umówić się do innego lekarza.
Jeśli masz umówioną wizytę u obecnego lekarza, to ją odwołaj telefonicznie.
Nie trzeba wyjaśniać niczego, można po prostu odwołać wizytę.
Nigdy nie miałem problemów w podobnych sytuacjach.
Każdy dźwiga własny schiz.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Pavlik, otóż za bardzo zaufałeś psychiatrze, który teraz właśnie wiąże gruby sznur na Twej szyi i nie obraź się, ale przejmujesz pewne damskie cechy, które nie pozwolą Ci ten sznur przeciąć.
Po pierwsze nie wspominaj jemu o swoich forumowych poczynaniach, a po drugie to norkę, którą jak wspominałeś wyryłeś 2 lata temu (sprawa żartu o samobójstwie) nie tak łatwo będzie pokryć trawą, bo uświadom to sobie, że kret jest Twoim psychiatrą, natomiast Ty jesteś ryjówką, która jest po drugiej stronie komfortu i tak się dzieje, że co kret wyłazi z nory, to ryjówka się tam zjawia po paru godzinach z piaskiem i lekko zakopuje, aby było po jej myśli, by później ponownie ponownie odkopać (kret wie co robi, bo jest wyrachowany, zaś ryjówka chce po swojemu, ale boi się, że to nie będzie jej sprawa).
Paweł_
bywalec

Post autor: Paweł_ »

Nie wierzę już psychiatrom zakończę leczenie i g.. mi zrobią
ktoś znajomy
zarejestrowany użytkownik

Post autor: ktoś znajomy »

Czy korzystał ktoś z was ze strony znany lekarz jest tam dużo lekarzy psychiatrów mają różne opinie czy warto się umówić do takiego lekarza ?
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Bobik pisze: sob lip 17, 2021 10:02 pm Czy korzystał ktoś z was ze strony znany lekarz jest tam dużo lekarzy psychiatrów mają różne opinie czy warto się umówić do takiego lekarza ?
Trzeba umieć czytać opinie tam i rozróżniać opinie trolli od pacjentów. Bo można łatwo wtopic. Jak jest zbyt dużo dobrych komentarzy to jest podejrzane.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
użytkownik nieaktywny
zarejestrowany użytkownik

Post autor: użytkownik nieaktywny »

Będę musiał szukać nowego lekarza tylko nie wiem czy takiego znajdę może ktoś polecić dobrego lekarza z województwa podkarpackiego na priv ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „lekarze”