dlaczego zbyszek mnie jeszcze niezbanował?
Moderator: moderatorzy
dlaczego zbyszek mnie jeszcze niezbanował?
1. Podpisując regulamin przekazujesz mu 50% swojej renty
2. Jestes ubezwłasnowoliony/a
3. Przyznajesz się do choroby.
4. Nie chcesz się leczyć.
5. Uznajesz że można cię zabić bez twojej zgody żebyś przestał cierpieć.
JEŻELI PRZECZYTAŁEM NIE REGULAMIN ON MNIE NIE OBOWIĄZUJE.
2. Jestes ubezwłasnowoliony/a
3. Przyznajesz się do choroby.
4. Nie chcesz się leczyć.
5. Uznajesz że można cię zabić bez twojej zgody żebyś przestał cierpieć.
JEŻELI PRZECZYTAŁEM NIE REGULAMIN ON MNIE NIE OBOWIĄZUJE.
*
Re: dlaczego zbyszek mnie jeszcze niezbanował?
ja bym zabierał 75% wypłaty/renty, oj nie staracie się 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Tyle nie bierze nawet ojciec Tadeusz.
Ten temat mnie rozbawił.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Panie Prawniku, do Pana należy tylko jeden moduł forum, - moduł do przeszkadzania. Reszta działa sprawnie.
Wielu tzw. właścicieli firm, którzy przejęli nad nimi kontrolę za pomocą finansów myśli podobnie, że te firmy należą do nich i mogą z nimi czynić zechcą. Podczas, gdy w rzeczywistości nie mogą robić niczego innego, jak tylko przeszkadzać !!!
Na cokolwiek więcej, żeby rzeczywiście praktycznie cokolwiek zbudować, co przetrwa dłużej niż miesiąc potrzeba wyobraźni, serca i twórczej wolności. Nie mają na to najmniejszych szans - tu ich "własność" nigdy nie sięgnie.
Wielu tzw. właścicieli firm, którzy przejęli nad nimi kontrolę za pomocą finansów myśli podobnie, że te firmy należą do nich i mogą z nimi czynić zechcą. Podczas, gdy w rzeczywistości nie mogą robić niczego innego, jak tylko przeszkadzać !!!
Na cokolwiek więcej, żeby rzeczywiście praktycznie cokolwiek zbudować, co przetrwa dłużej niż miesiąc potrzeba wyobraźni, serca i twórczej wolności. Nie mają na to najmniejszych szans - tu ich "własność" nigdy nie sięgnie.