Przepraszam za błędy

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Przepraszam za błędy

Post autor: AcidHouse »

przepraszam za siebie, wybaczam ci ZByszko, wybaczam.

Przepraszam za, z moich ust, za *słowo niedozwolone* co było w mojej głowie ptaki *słowo niedozwolone*
Nie pisałem tutaj *słowo niedozwolone*, dupa, pierdole, wypierdole, *słowo niedozwolone*, ani nikomu nie groziłem.

Przepraszam, że jestem brzydki i za *słowo niedozwolone* w tematach o tym forum. Myślałem ptak, jestem.

Urodziłem się mądry, bo kiedyś czytałem innym bajki, jak bajki, nawet dawno, dopiero później się poluzowało coś w głowie i coś padło.

Wybaczam Tobie Zigi. A przepraszam ogólnie o *słowo niedozwolone* szata, w którym tkwiłem i posługiwałem się na migi. Szatan ? Nie. Bo należy innych szanować, rozumieć ich.

Każdy człowiek jest hipokrytą, nawet jak uważa, że nie jest. Przyznawanie sobie sobie cech krystalicznie czystych już samo w sobie jest hipokryzją, bo nie wiesz, czy kiedyś nie postąpisz tak samo. men
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Re: Przepraszam za błędy

Post autor: zbyszek »

A kto Ci powiedział, że jesteś brzydki ? Jeśli przepraszasz, to nie jesteś. W tym jest ukryte ludzkie piękno.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”