Ile czasu trwa dostosowanie organizmu do wyższej dawki leku ( 2 tygodnie ? )

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Ile czasu trwa dostosowanie organizmu do wyższej dawki leku ( 2 tygodnie ? )

Post autor: Schibi »

Witam. Dzis mijaja dwa tygodnie jak nastapil u mnie kryzys od razu zadzialalem zwiekszajac dawkę leku z 300mg Solianu ( dawki raczej depresyjnej badz dlugiej remisji ) do dawki 600mg, nastepnie stopniowo zmniejszajac do dawki 400mg bo nie bylem w stanie pracowac bylem tak otepialy. I teraz mam pytanie bo lekarka mi kazala wziac wolne bo mi mowila ze lek osiaga pelne dzialanie po 2 tygodniach ( dzis wlasnie mijaja ) i szczerze czuje sie dzis calkiem ok ( gdzie jeszcze wczoraj bylo fatalnie ) dodam tez ze przyjmuje jeszcze 1000 Absenoru. Tez tak macie ze dopiero po 2 tygodniach sie poprawia?
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Re: Ile czasu trwa dostosowanie organizmu do wyższej dawki leku ( 2 tygodnie ? )

Post autor: rozszczepionyumysl »

Ja obecnie tak mam, że organizm dostosowuje się po ponad dwóch tygodniach. Biorę od 19 dni wyższą dawkę Solianu.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Re: Ile czasu trwa dostosowanie organizmu do wyższej dawki leku ( 2 tygodnie ? )

Post autor: Schibi »

No ja mialem początki nawrotu więc postanowiłem zwiększyć dawkę, poinformowałem lekarza i właśnie zauważyłem, że po dwóch tygodniach nie jestem już tak otępiały, szału nie ma, ale na razie muszę być na wyższej dawce.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Już 25 dni biorę wyższą dawkę Solianu, jak ma tak działać, to chyba będę szukał czegoś innego. Tylko, że teraz najwięcej zakażeń od początku koronawirusa i mama nie zgadza się, żebym porobił jakieś badania.

Kiedyś roiłem sobie, że Solian zmienia wyniki badań krwi i że jak się go bierze, to nie można ich robić.

Wróć do „solian”