Pogorszenie wracam z 300mg na 400mg

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Pogorszenie wracam z 300mg na 400mg

Post autor: Schibi »

Mam pogorszenie musze zwiekszyc dawke. Od kilku miesiecy mialem dawke 300mg plus 1,25mg olanzapiny. Wczoraj nastapilo pogorszenie, ale juz od kilku dni bylem nakrecony. Wczoraj pojawily sie mysli urojeniowe. Nie zwlekalem powiększylem dawkę do 400mg. Nie mogę sobie pozwolic na epizod nie dawno zmienilem prace. Troche stresu w pracy. Zapomnialem przez kilka miesiecy o chorobie ale znowu dala o sobie znac. Przykre ale bede sie leczyl do konca zycia...
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Pogorszenie wracam z 300mg na 400mg

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Duże skutki uboczne leków masz?
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Na dawce 300mg plus 1,25 olanzapiny bylo bardzo bardzo dobrze, poza otyloscia. Miejmy nadzieje ze na 400mg nie będę otepialy. Jestem inzynierem musze miec przejrzysty umysl.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Powodzenia zatem. Ale jeśli czujesz się bardzo dobrze, to chyba branie leków do końca życia nie jest problemem. :)
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Kryzys jest chyba powazniejszy, w poniedzialek w pracy przez chwile widzialem wszystko w przyspieszonym tempie, od razu wzialem tabletki. Sukcesywnie zwiekszam dawke aktualnie biore 600mg. Cos czuje ze wlasnie bym mial 3 epizod jakbym olal zwiastuny. Tak to jestem jeszcze w stanie jakos zadzialac. Jakby tego bylo malo zle sie czuje i jutro ide na test na koronawirusa. Mam L4 do konca tygodnia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”