Digital pisze: ↑pn kwie 19, 2021 2:17 pm
Nie muszę wiedzieć jak traktujesz kobiety na co dzień, nie jest mi to do niczego potrzebne. Wystarczy mi to co zaobserwowałem tutaj na forum w twoim wykonaniu. Zwyzywałeś forumowiczkę, dziewczynę, w dodatku moderatora forum od szmat i dziwek? Zupełnie bez przyczyny! Po prostu miałeś zły dzień i trochę ci się uzbierało. To się w ludzkiej głowie nie mieści, przepraszam. Pozwoliłeś sobie na to gdyż dobrze wiedziałeś że za Pysią nie ma kto się wstawić i że sama jest osobą łagodną i niekonfliktową. Tak bardzo żal ci teraz że ma chłopaka, że nawet to musisz podważać i mu fałszywie współczuć i oczerniać? To jest wstrętne, fuj. Poniżej wszelkich poziomów.
Zwykle piszesz tony bzdur i je olewam, ale na to odpowiem.
Powinienes wiedziec, bo ocenianie kogos po paru wypowiedziach na forum brzmi dosyc niepowaznie. Zeby napisac komus, ze jego zachowanie jest ponizej wszelkiego poziomu i nie zachowuje sie jak mezczyzna trzeba jednak wiedziec o nim cos wiecej. No i przede wszystkim: nie zwyzywalem Pyci. Nigdy nie nazwalem ja tak jak napisales. Skad Ty to wziales? Widziales kiedykolwiek abym odezwal sie tak do kogos tutaj? To ponizej mojego poziomu, znacznie. Napisalem jej natomiast, ze jest dla mnie oblesna i kijem bym jej nie dotknal, wiec jej urazona duma poleciala z placzem do Zbyszka.
Pycia wielokrotnie pisala, ze jest nimfomanka, na czacie i forum. Wrecz sie tym szczycila, a gdy inni ja krytykowali, pisala, ze to cos w porzadku, nie ma w tym nic zlego.
Tak sie unosisz, bo widac na kilometr, ze czujesz do niej miete. Papusny tez to zauwazyl, jak widzisz. Przez to tez tracisz jakakolwiek obiektywnosc. Laczac to z Twoim talentem do pisania kosmicznych bzdur w duzej ilosci mamy to co wyzej i nizej.
Zal mi jest jej chlopaka, nie tego, ze kogos ma. Ja jej zycze dobrze, Bulwie tez. Nie podwazam tego, ze sa razem i zycze im jak najlepiej, ale znajac Pycie i znajac tez jego... Nie tylko ja sie z nich nabijam

. Wystarczy ich poczytac.
Te Twoje analizy mojego zachowania juz ktorys raz ukladaja sie w kosmicznie bzdurne insynuacje, na ktore juz mialem nie odpowiadac i wiecej tego robil nie bede, bo to kompletna strata czasu.
Nie macie tutaj prawa nikogo osądzać i oceniać.
A Ty masz? Bo wyzej wlasnie to robisz w moim kierunku. I to bardzo obficie.
W którym miejscu ciebie bez przerwy oczerniam i oceniam z gory? W którym, odpowiedz proszę? Prawda cię boli co?
Wyzej piszesz, ze nie zachowuje sie jak mezczyzna i moje zachowanie wzgledem kobiet jest ponizej wszelkiego poziomu. Bez zadnych podstaw, nie znajac mnie, nie wiedzac o mnie nic. Forum nie stanowi 1/10 obrazu tego kim jestem i jaki jestem. Dla Ciebie moze byc wazne, istotne, dla mnie to tylko miejsce w sieci wypelnione ludzmi, ktorych w 99% rozpoznaje tylko po literkach na ekranie.
Prawda? Prawda to to, ze Ci sie Pycia podoba, dziadkowi desperatowi, i bedzie ja bronil to moze mu da

.
I powiem Ci, ze to calkiem mozliwe, bo wiem do czego jest zdolna.
NIestety.
Wiedza to wszyscy.
Poza zadurzonym w niej dziadkiem

.
Cenię ciebie Kato jako użytkownika tego forum i osobę zaufaną, lubię jak człowieka i szanuję ale gdy przekraczasz dozwolone granice nie zamierzam przyglądać się biernie i milczeć. Zło zawsze musi być piętnowane i nie należy przechodzić z tym do porządku dziennego.
Zamiast jakichkolwiek granic widzisz cycki i dupe Pyci. Pogromca zla sie znalazl. Facet w podeszlym wieku uganiajacy sie za mlodymi dziewczynami. Wstydzilbym sie na Twoim miejscu.