Lamotrygina- uczucie zmęczenia, agresja, drażliwość i problemy z koncentracją

Moderator: moderatorzy

Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Lamotrygina- uczucie zmęczenia, agresja, drażliwość i problemy z koncentracją

Post autor: Miś Uszatek »

Witam

Biore bardzo małą dawke lamitrinu bo tylko 25 mg(kiedyś brałem 125 mg). Myślałem że na tak małej dawce będzie wszystko ok a tu jednak mam silne uczucie zmęczenia, czuje się agresywny, rozdrażniony, mam silny niepokój i problemy z koncentracją. Czy osoby które brały ten lek też tak miały?
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Lamotrygina- uczucie zmęczenia, agresja, drażliwość i problemy z koncentracją

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Bralam wpierw 75, teraz 200. Nie mialam takich problemow.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Gorylcio
bywalec

Re: Lamotrygina- uczucie zmęczenia, agresja, drażliwość i problemy z koncentracją

Post autor: Gorylcio »

A brałeś inne leki wtedy niż obecnie? Może jakaś interakcja jest.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Całą baterie brałem i biore. Sulpiryd, zolafren, pregabalina, lorafen, lamotrygina, bisocard, lorista, nolpaza, kalipoz. Wymieniać jeszcze? Te leki biore obecnie.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

W moim przypadku - arypiprazol, flupentyksol, haloperidol i okresowo kwetiapina. Zero reakcji.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Niewiem, mam już dosyć tych prochów ale za każdym razem jak próbuje zmniejszyć za zgodą lekarki to wychodzą problemy. Za dużo tego.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

Slyszalam, ze calkiem dobre dzialanie stabilizujace ma 30mg arypiprazolu. Moze jestes w stanie zrezygnowac z lamotryginy? Mozesz byc po tej dawce nieco pobudzony, im mniejsza dawka tym bardziej uspokaja ale tez zmniejsza sie dzialanie stabilizujace.
viewtopic.php?t=40441
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Próbowałem abilify ale miałem silne urojenia i niepokoje. Ogólnie bardzo żle wspominam abilify. Z neuroleptyków w miare się czuje na sulpirydzie. Najmniej skutków ubocznych mam ponim(właściwie akurat po tym leku to żadnych).
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Miś Uszatek pisze: ndz wrz 13, 2020 8:50 am Witam

Biore bardzo małą dawke lamitrinu bo tylko 25 mg(kiedyś brałem 125 mg). Myślałem że na tak małej dawce będzie wszystko ok a tu jednak mam silne uczucie zmęczenia, czuje się agresywny, rozdrażniony, mam silny niepokój i problemy z koncentracją. Czy osoby które brały ten lek też tak miały?
Januszek już nie jest tylko na zasiłku :icon-mrgreen:

Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!

Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA :angelic-green:
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
ODPOWIEDZ

Wróć do „lamotrygine czyli lamitrin”