Topiramat na zbicie wagi
Moderator: moderatorzy
Topiramat na zbicie wagi
Witam. Czy stosował ktoś może lek o nazwie topiaramat na zbicie nadmiernego apetytu po neuroleptykach? Trochę czytałem o tym leku i podobno niektórzy psychiatrzy stosują go w leczeniu opasłości wywołanej neuroleptykami. Ja bym się na to pisał i chyba zaproponuję to lekarzowi na nastepnej wizycie. Próbowałem się odchudzać tradycyjnymi metodami ale nadmierny apetyt niszczy wszelkie wysiłki.
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Re: Topiramat na zbicie wagi
Parę lat temu prosiłam swoja doktor o ten lek. Dowiedziałam się że jest on zakazany w F.20 bo wywołuje psychozy.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
- Słonecznik1
- bywalec
tak czy siak jedz banany jak bierzesz leki .ALe poczytaj nie wiem możliwe że jest coś innego .Niektóre specyfiki są niebezpieczne i toksyczne warto poszukac takiego co nie zdemoluje przede wszystkim organizmu.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Dlaczego ma jeść banany? Banany mają całą mase cukru chyba że chodzi o coś innego?
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9
Topiramat jest bardzo paskudnym lekiem. Brałem w małych dawkach i dużych. Wywoływał psychozy, depresje i rozchwianie emocjonalne a najgorszy był duży spadek intelektu. Ten skutek bardzo często występuje przy tym leku.