Jakiego jesteś wyznania?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Jakiego jesteś wyznania?
Tak z ciekawości zapytam jakiej jesteście denominacji? Czy wszyscy walą humana na kościele katolickim, czy są innego wyznania?
Ja od czterech lat, z przerwami na picie i chorobę pobieram nauki w kościele baptystów. Jak jest u was?
Ja od czterech lat, z przerwami na picie i chorobę pobieram nauki w kościele baptystów. Jak jest u was?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Jakiego jesteś wyznania?
Opcja: realfairies.net + trochę magii chaosu.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja nie jestem katolikiem. Nie należę do żadnego kościoła zorganizowanego. Jestem chrześcijaninem, jak uważam należę do kościoła duchowego, takiego jaki założył ukochany JEHSZUA, JEZUS CHRYSTUS.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Jestem schizofrenistą.
Wyznaję głosy oraz to że każdy z nas jest Jezusem.
A tak na poważnie... to moje czyny decydują czy jestem materialistą, katolikiem czy kimkolwiek innym.
Wyznaję głosy oraz to że każdy z nas jest Jezusem.
A tak na poważnie... to moje czyny decydują czy jestem materialistą, katolikiem czy kimkolwiek innym.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 68814849
Katolikiem nie jestem, przemawia do mnie bardzo buddyzm ale trochę nie mam cierpliwości do medytacji no i jeśli nie mieszkasz w dużym mieście to ciężko być częścią wspólnoty. Mnie interesuje buddyzm w obrządku Theravada. Najbliższą wspólnotę mam godzinę jazdy od domu
Mnie również interesuje Theravada, a właściwie interesowała, bo już dawno nie słuchałem wykładów z dharmaseed.sanger pisze: ↑sob sie 03, 2019 3:31 pm Katolikiem nie jestem, przemawia do mnie bardzo buddyzm ale trochę nie mam cierpliwości do medytacji no i jeśli nie mieszkasz w dużym mieście to ciężko być częścią wspólnoty. Mnie interesuje buddyzm w obrządku Theravada. Najbliższą wspólnotę mam godzinę jazdy od domu
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Dobra strona jest sasana.pl w nurcie Theravada. Jak mam chwile to chodzę na medytację.
Jestem Chrześcijaninem, ale też magiem chaosu. Uważam że sam Chrystus był magiem.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!