Brak łóżek, materace na korytarzach. Jak wyglądają polskie szpitale psychiatryczne?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Brak łóżek, materace na korytarzach. Jak wyglądają polskie szpitale psychiatryczne?

Post autor: Necro »

Konkretne przykłady, które doskonale obrazują skalę problemu. Zamykane oddziały i zwalniający się z pracy lekarze. Bo trudno leczyć w szpitalu, w którym brakuje już nie tylko łóżek, ale nawet korytarzy, na których można by rozłożyć materace dla potrzebujących pomocy dzieci. Rafał Stangreciak. https://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,4 ... etwyATQOuc
swtern
zaufany użytkownik

Re: Brak łóżek, materace na korytarzach. Jak wyglądają polskie szpitale psychiatryczne?

Post autor: swtern »

Ja leżałem w korytarzu.Nie wydało mi się to specjalnie dziwne,ważne że miałem darmową opiekę.
redaktor
bywalec

Re: Brak łóżek, materace na korytarzach. Jak wyglądają polskie szpitale psychiatryczne?

Post autor: redaktor »

Ja w Pruszkowie lezałem na początku na korytarzu, ale szybko przeniesiono mnie na salę ( oddział 1-FK ).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Znam chłopaka który leżał na korytarzu ale dla tego że tam chciał bo mówił ze tylko tam i na recepcji jest strefa rozmów niekontrolowanych.

Wróć do „placówki służby zdrowia”