Obaliłem głosy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Obaliłem głosy
Uzmysłowiłem to właśnie sobie... gdy byłem młodszy miałem może 23 lata tak jakoś przyszło pod wpływem boskiej zapewne inspiracji poszukiwałem Boga ... ale nie tego co wszyscy.... szukałem Boga prawdziwego.... i przyszedł do mnie Bóg tandeta chrześcijańska ze swoim synem....
Teraz po latach zrozumiałem, że to nie ich szukałem a idea prawdziwego Boga pogrzebana musi być gdzieś indziej
Jak zapewne wiecie doświadczam głosów Boga i Jezusa.... normalnie cudem udało mi się od nich wyzwolić.... przez dłuższy czas nie wiedziałem jak ich obalić w swoim umyśle... z pomocą przyszło mi przeświadczenie, że z prawdziwym Bogiem nie mają nic wspólnego... ich iloraz inteligencji w niesieniu pomocy nie zachwycał, mało tego głosy te zaczęły mnie prześladować... dziś zrozumiałem, że nie o takiej interwencji Boskiej marzyłem... ich niekompetencja do dnia dzisiejszego paraliżowała mnie w skutek komplikacji jakie powstały w przeszłości procesie zbawienia. Jezus 9 lat temu w procesie zbawienia popełnił katastrofalny błąd. Uwierzyłem, że Bóg z którym miałem styczność nie był prawdziwy
Znam Boga jednego, znam kilku Bogów ale żaden z nich nie reprezentuje inteligencji o której można by powiedzieć, że nie ma początku ani końca.
Teraz po latach zrozumiałem, że to nie ich szukałem a idea prawdziwego Boga pogrzebana musi być gdzieś indziej
Jak zapewne wiecie doświadczam głosów Boga i Jezusa.... normalnie cudem udało mi się od nich wyzwolić.... przez dłuższy czas nie wiedziałem jak ich obalić w swoim umyśle... z pomocą przyszło mi przeświadczenie, że z prawdziwym Bogiem nie mają nic wspólnego... ich iloraz inteligencji w niesieniu pomocy nie zachwycał, mało tego głosy te zaczęły mnie prześladować... dziś zrozumiałem, że nie o takiej interwencji Boskiej marzyłem... ich niekompetencja do dnia dzisiejszego paraliżowała mnie w skutek komplikacji jakie powstały w przeszłości procesie zbawienia. Jezus 9 lat temu w procesie zbawienia popełnił katastrofalny błąd. Uwierzyłem, że Bóg z którym miałem styczność nie był prawdziwy
Znam Boga jednego, znam kilku Bogów ale żaden z nich nie reprezentuje inteligencji o której można by powiedzieć, że nie ma początku ani końca.
Re: Obaliłem głosy
Bluźnisz.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Takie sprawy o których piszesz dawno trzeba zostawić za sobą, kiedy to czytam to odnoszę wrażenie że tkwisz w chorobie.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: muzyk
ja byłem Panem Jezusem na jednej psychozie a na pierwszej psychozie Bogiem a gdy wychodziłem z psychozy piekła to też słyszałem głos boga który kazał mi klękać na kolana aby mu udowodnić że jestem godzien wyjsc z piekła i musiałem sie na głos modlić .Teraz mam głosy szatana który w moim umysle obraża Boga a ja z tym walcze i sie męcze bo to jest okropne a zwłaszcza do takiej religijnej osoby jak ja
To nie bierzesz lekarstw?
- piotrs
- zaufany użytkownik
bierz leki
400 mg solianu czy amisanu na dobe na pozytywy
dodatkowo KORONKE DO MILISIERDZIA BOZEGO
bo sie zameczysz w tych rozwazaniach
400 mg solianu czy amisanu na dobe na pozytywy
dodatkowo KORONKE DO MILISIERDZIA BOZEGO
bo sie zameczysz w tych rozwazaniach
Dobrze powiedziałeś diabeł boi się Koronki jak niczego innego.