Jaki wg was jest najgorszy lek pod względem skutków ubocznych i co uważacie o Rispolepcie pod tym kątem?

Moderator: moderatorzy

Abilify
zarejestrowany użytkownik

Jaki wg was jest najgorszy lek pod względem skutków ubocznych i co uważacie o Rispolepcie pod tym kątem?

Post autor: Abilify »

jw.
meehoo
zaufany użytkownik

Re: Jaki wg was jest najgorszy lek pod względem skutków ubocznych i co uważacie o Rispolepcie pod tym kątem?

Post autor: meehoo »

neuroleptyki starej generacji daja najwiecej nieprzyjemnych skutkow ubocznych...
bralem kiedys rispolept, ale nie pamietam dokladnie co dawal ze skutkow ubocznych, krecilo mi sie w glowie chyba, obnizalo cisnienie krwi.
na kazdego leki dzialaja inaczej, wiec cieezko powiedziec ktory jest najgorszy
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: Jaki wg was jest najgorszy lek pod względem skutków ubocznych i co uważacie o Rispolepcie pod tym kątem?

Post autor: piotrs »

dla mnie z wszystkich co bralem to rispolept najgorszy spanie zmeczenie wycieczenie
abilify jak na kacu
zalezy w jakich dawkach
na forum chorzy wypowiadaja sie ze ten holoperidol to swinstwo podobno
na zachodzie sa juz nowsze lepsze mniejsze spanie i laknienie
najlepsze to amisan zamieniik solianu w odpowiedniej dawce
i zolafren tez chyba nie najgorszy tylko ten apetyt
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Jaki by nie był to jednak Rispo doceniam za jego właściwości. Pomijając fakt, że jest mega dokuczliwy w jednej bądź co bądź istotnej dla mnie kwestii to jest to mega skuteczny środek nasenny i psychotyczny. Najlepsze rzeczy udało mi się na nim napisać. Chwalę sobie jego niewielkie dawki. Podobnie sprawa miewa się z halo, tyle że po nim nie da się już pracować i pozostaje wyłącznie kimono.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”