jestem chory i w stanie łaski
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- smutna kobieta
- zaufany użytkownik
jestem chory i w stanie łaski
Hej, kto z osób cierpiących na dolegliwości psychiczne jest wierzący/praktykujący: że spowiada się i przyjmuje regularnie komunię Świętą? 

zawsze jest ktoś kto Cię kocha, nawet możesz go nie znać...
Re: jestem chory i w stanie łaski
NIe, ale chcę
Ostatnio był najlepszy okres,w którym byłem w stanie Łaski.
NIestety nie można chodzić do kościoła. W pierwszy piątek miesiąca kwietnia był termin spowiedzi.
Jeszcze do tej pory były chyba tylko grzechy lekkie. A teraz zaczyna się żądza.
NIestety nie można chodzić do kościoła. W pierwszy piątek miesiąca kwietnia był termin spowiedzi.
Jeszcze do tej pory były chyba tylko grzechy lekkie. A teraz zaczyna się żądza.
Żądza żądzy
Zgadzam się, tylko po co ten szyderczy usmieszek?
Bóg pomaga
- nie tak jak sobie życzymy
- pomoc nieraz widoczna jest po latach
- nie tak jak sobie życzymy
- pomoc nieraz widoczna jest po latach
Nie chcę nikogo gorszyć, ale religia katolicka okazuje się dla mnie "za trudna", nawet bardziej w dobie pandemii...
Moja "psychika" "czuje" wściekłość i nienawiść wobec katolicyzmu i podobnych religii
Uważa katolicyzm za wielką, ohydną herezję. Podobnie z islamem i wszystkimi religiami, które wierzą w wieczne potępienie, anihilację czy surowość Boga.
Moja "psychika" "czuje" wściekłość i nienawiść wobec katolicyzmu i podobnych religii

To zrezygnuj z katolicyzmu i ciesz się swoimi fetyszami poszukaj dziewczyny i wciel je w życie.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Nie musi rezygnować z religii skoro tak czuje, można znaleźć kobietę i po ślubie realizować się w wszystkim. Są portale do poznawania ludzi, wystarczy mieć odwagę i siłę dobrze opisać swoje preferencje i jest szansa na sukces.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Mam problemy z pisaniem postów przez objawy negatywne(?)) Moja natura nienawidzi mojego życia w celibacie. Brakuje jej kobiety jak cho****! "Wkurza" mnie to? A może powoduje jakąś inną nieprzyjemną reakcję, jakieś inne nieprzyjemne odczucie, którego może nie jestem w stanie nazwać?
"Wkurza" moją "psychikę" to, dlaczego ludzie nie domagają się dyspensy od "fizycznego" udziału we mszy św. w dni nakazane w czasach pandemii, zagrożenia Omikronem, w czasach krótkich dni, niskich temperatur.
"Wkurza" moją "psychikę" to, dlaczego ludzie nie domagają się dyspensy od "fizycznego" udziału we mszy św. w dni nakazane w czasach pandemii, zagrożenia Omikronem, w czasach krótkich dni, niskich temperatur.
Kotek spróbuj Tindera i Badoo to pewnie kogoś znajdziesz.
Jak czuje wściekłość i nienawiść do katolicyzmu to powinien z niego zrezygnować.