Adamus Saint-Germain

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Adamus Saint-Germain

Post autor: Niemamnie »

http://www.shaumbra.pl/

Czytacie czasem? Ja długo szukałem swojego zwierzęcego totemu (pakauwah), taką miałem pracę domową i jest nim dzik.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Re: Adamus Saint-Germain

Moim pakauwahem jest demon.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
waku
bywalec

Post autor: waku »

7 lat temu zetknąłem się ze "Złotą Księgą" i "Afirmacjami Złotej Księgi", o tę stronę (shaumbra) też zahaczyłem.
Jakoś nie przypadły mi do gustu.
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Jak pracowałem w niemczech (piąty miesiąc choroby, jeszcze przed pierwszym pobytem w klinice) miałem dziwne doświadczenie.
We trzech musieliśmy zabezpieczyć szklarnie. Chodziliśmy pomiędzy szklarniami poprawiając folię. Każdy osobno.
Więc chodziłem wokół tych szklarni, gdy zdałem sobie sprawę, że dosyć często widzę przelatujące ptaki. Zdaje się kruki albo inne lubiące truskawki. Miałem wtedy taką zajawkę na I ching i zaczełem obserwować te ptaki pod kątem czy może ich loty układaja się w trygramy. Po chwili pomyślałem, że kruki tworzą dosyć duchowy stan u mnie. Kiedy tak pomyślałem zauważyłem pióro podlatujące na powiewach wiatru w moją stronę. Niestety w tedy miałem już misję od Boga i uznałem, że bycie szamanem :P koliduje z tą misją.
Jeszcze teraz czasem żałuję nie wzięcia pióra.
Miałbym wtedy swój własny totem poświadczony przez naturę.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Każdy ma jakiś totem, ja w końcu znalazłem zwierzątko którego nikt mi nie ukradnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”