ZOLe
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
ZOLe
Potrzebuję Waszej pomocy i opinii.
Czy macie już jakieś doświadczenie z tego typu placówkami.
Mam na myśli zarówno te odpłatne jak i te w ramach NFZu.
Kiedy o tym myśleć?
No i oczywiście najważniejsze pytanie: jakie warunki, i którą wybrać?
Macie jakieś doświadczenie z Radacznicą, bo ten jakoś do mnie przemawia?
Czy macie już jakieś doświadczenie z tego typu placówkami.
Mam na myśli zarówno te odpłatne jak i te w ramach NFZu.
Kiedy o tym myśleć?
No i oczywiście najważniejsze pytanie: jakie warunki, i którą wybrać?
Macie jakieś doświadczenie z Radacznicą, bo ten jakoś do mnie przemawia?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Re: ZOLe
Jest ZOL w Jedliczach k. Łodzi ( leżałem tam dwa razy ), w Rasztowie koło Radzymina ( byłem tam 3 lata ), w Lipnie ( oddział psychiatryczny szpitala ogólnego ).
ZOL nie jest placówką dożywotnią. Z tym, że uwaga !, są z niego trzy drogi, tak jak z Rasztowa ( do domu, do rodziny, jeżeli ta wyrazi zgodę , lub do DPS- u ), albo jak z Jedlicz ( np. do mieszkania chronionego, zresztą tam jest także na miejscu hostel, bądź mieszkanie chronione ).
ZOL nie jest placówką dożywotnią. Z tym, że uwaga !, są z niego trzy drogi, tak jak z Rasztowa ( do domu, do rodziny, jeżeli ta wyrazi zgodę , lub do DPS- u ), albo jak z Jedlicz ( np. do mieszkania chronionego, zresztą tam jest także na miejscu hostel, bądź mieszkanie chronione ).
Re: ZOLe
A ja właśnie takiej potrzebuję. Porządnej, oczywiście prywatnej za pieniądze z renty i dopłatę ze sprzedaży mieszkania.
Pobyt ok 3000-3200/mies, tylko szukam opinii czy warto i ew gdzie.
Kogo jak nie samych wariatów* mam o to zapytać

*to pieszczotliwe, kto mnie nie zna lub nie pamięta proszę się nie obrażać

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać