lekarstwa to jedna wielka pomyłka
Moderator: moderatorzy
lekarstwa to jedna wielka pomyłka
Siema witam wszystkich po 6 latach brania leków stwierdziłem że szkoda zdrowia truc sie tą chemia która nic nie daje.Człowiek jest po tych lekach otumaniony myśli zę jest dobrze ale tak naprawde to jest beznadziejnie 

- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Błędne twierdzenie wiem po sobie, też dlugo walczylam z lekami brac czy nie brac pomysl o innych lekach na inne schorzenia przykladowe przeziebienie warto brac antybiotyk, zeby szybciej wyzdrowiec czy nie warto brac, bo i tak nic nie pomoze??
zalew ma racje
zalew ma racje
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

to nie sa antybiotyki
z tymi lekami nie ma żartow to nie antybiotyk wole mieć schize niz zyc jak robot który nic nie czuje i ktorego nic nie bawi
Chyba schiza nie dała wam jeszcze dobrze w kość. Mnie sponiewierała tak, że wolę żyć jak robot niż do niej wrócić. Poza tym nie przesadzajmy tak z tymi efektami ubocznymi, ja na przykład przez dwa lata brania zalasty nie zuważyłem działnia ubocznego poza tyciem.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
blędy młodości
Tak naprawde to wszyscy tu mamy ten sam problem a przynajmniej ja 

taka krzywa jazda
ja mam taka jazde że za małolata nie miałem żadnych oporów byłem szczesliwym dzieciakiem i nagle czar prysł nie wiem dlaczego pewnie dlatego że cos mnie zdusiło i nie moge stanąc na nogi 
ale...
nie rezygnuj z leczenia medykamentami...
Posłuchaj rad tych, którzy to już przetestowali.
Wiesz, gdzieś słyszałam, że nasze życie za krótkie, by wszystko sprawdzić i samemu doświadczyć. Czasami trzeba uwierzyć innym i nie powielać błędów, których oni już doświadczyli.
Powodzenia
Posłuchaj rad tych, którzy to już przetestowali.
Wiesz, gdzieś słyszałam, że nasze życie za krótkie, by wszystko sprawdzić i samemu doświadczyć. Czasami trzeba uwierzyć innym i nie powielać błędów, których oni już doświadczyli.
Powodzenia

Re: lekarstwa to jedna wielka pomyłka
Odświeżamy 
Ktoś eksperymentuje?

Ktoś eksperymentuje?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ponieważ zeldox nie jest już refundowany, a jego zamiennik- zypsila nieosiągalny, przez chwilę zastanawiałam się nad przerwą w farmakoterapii. Ale chyba nie odważę się. Będę przyjmować jakiś inny lek, godząc się ze skutkami ubocznymi.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zbanowany
- Kontakt:
Pigułki szszęścia czy proszki radości nie istnieją! Alkohol też zdrowie psuje po czasie! Dla jednych jesteśmy chorzy, a dla drugich zdrowi! Na koniec pozostaje czekanie na zgon! Świadomości wielu o niczym nie ma! Niezdiagnozowani też! Czasem chory zdrowszy jest od zdrowych!
Geld ist nicht gut! Ich habe eine schinke mit saltz! USA is dead! Eminem is dead!
www.pijany-muminek.pl
www.pijany-muminek.pl