Parę pozytywnych pytań do was, udręczonych
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Parę pozytywnych pytań do was, udręczonych
...
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2019 11:40 am przez Galene, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: Parę pozytywnych pytań do was, udręczonych
Mistycyzm to mój konik ale nie praktykuję tak poważnie już bo wiadomo ;p
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
1. Miałem przymus pisania myśli od 2011 roku do 2017, w 2017 roku byłem w szpitalu i jak inni artykułowali moje myśli i głosy to straciłem zainteresowanie obsesyjnym pisaniem. Nie musiałem ich już wyrażać w formie pisemnej.
2. Podczas ostrej psychozy wszystko staje się spójne i jasne, fałsz, prawda, fikcja, proza. Nie musi się odnosić, linie skojarzeń spajają świat wewnętrznych przeżyć.
3. Tak, kojarzę słowa z fazami świadomości, na przykład opium powiedziane w stronę papierosa dawało mi spokój a psylocybina tak samo powiedziana udziecinniała mnie. Poza papierosem to też działało.
4. Radio grające zamiast Bananowy Song zacięte słowo 'pierogi', albo Bogurodzica na 107MHz czyli na Radiu ZET. Tu mam świadków. Albo zapisałem dane personalne przed szpitalem osoby która była w szpitalu. Reszta mogła być dziełem przypadku lub krzywionego odbioru otoczenia.
5. Kiedyś próbowałem tworzyć muzykę, ale bez większych sukcesów.
2. Podczas ostrej psychozy wszystko staje się spójne i jasne, fałsz, prawda, fikcja, proza. Nie musi się odnosić, linie skojarzeń spajają świat wewnętrznych przeżyć.
3. Tak, kojarzę słowa z fazami świadomości, na przykład opium powiedziane w stronę papierosa dawało mi spokój a psylocybina tak samo powiedziana udziecinniała mnie. Poza papierosem to też działało.
4. Radio grające zamiast Bananowy Song zacięte słowo 'pierogi', albo Bogurodzica na 107MHz czyli na Radiu ZET. Tu mam świadków. Albo zapisałem dane personalne przed szpitalem osoby która była w szpitalu. Reszta mogła być dziełem przypadku lub krzywionego odbioru otoczenia.
5. Kiedyś próbowałem tworzyć muzykę, ale bez większych sukcesów.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
...
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2019 11:40 am przez Galene, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
To są jakies testy?Nie dacie rady.Galene pozdrawiam.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Na komputerze, a jak nie miałem dostępu do komputera to i na kartkach, był to strumień myśli i głosów.
Próbowałem tworzyć muzykę elektroniczną.
Próbowałem tworzyć muzykę elektroniczną.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.