Schizofrenia jest jednostką chorobową która wpływa na sygnały elektryczne w mózgu.
Pamiętam jak miałem dużą dezorganizację to litery same się pisały na klawiaturze tak jakby coś zewnętrznego je generowało po stronie komputera. Ja nie dotykałem wtedy klawiatury.
Nie wiem czym jest ta siła ale poskromiłem ją przy pomocy poprzedzania tego co pisałem słowem 'joker'.
A gdyby tak zewnętrzna siła mieszała w elektryczności mózgu?
Związek schizofrenicznych głosów z informacją w internecie udało mi się już potwierdzić.
Słowa zapisane gdziekolwiek w internecie modyfikują głosy, reagują na to dynamicznie.
Może ta choroba jest rodzajem wirusa komputerowego którego celem jest mózg?
Co jest źródłem dezorganizacji w schizofrenii?
Gdy byłem w szpitalu to przekazałem paru osobom sposób aby mogli pisać na smartfonach przy pomocy tego 'jokera'. I działało.
Czym jest schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Re: Czym jest schizofrenia
Schizofrenia to błąd systemowy ludzkiego mózgu.Chameleon pisze: ↑pt lut 09, 2018 8:54 am Schizofrenia jest jednostką chorobową która wpływa na sygnały elektryczne w mózgu.
Pamiętam jak miałem dużą dezorganizację to litery same się pisały na klawiaturze tak jakby coś zewnętrznego je generowało po stronie komputera. Ja nie dotykałem wtedy klawiatury.
Nie wiem czym jest ta siła ale poskromiłem ją przy pomocy poprzedzania tego co pisałem słowem 'joker'.
A gdyby tak zewnętrzna siła mieszała w elektryczności mózgu?
Związek schizofrenicznych głosów z informacją w internecie udało mi się już potwierdzić.
Słowa zapisane gdziekolwiek w internecie modyfikują głosy, reagują na to dynamicznie.
Może ta choroba jest rodzajem wirusa komputerowego którego celem jest mózg?
Co jest źródłem dezorganizacji w schizofrenii?
Gdy byłem w szpitalu to przekazałem paru osobom sposób aby mogli pisać na smartfonach przy pomocy tego 'jokera'. I działało.
Źródłem dezorganizacji zachowania i odczuwania jest błąd w nieodpowiednim rozmieszczeniu dopaminy (za mało albo za dużo w różnych obszarach mózgu).
W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Czym jest schizofrenia
Rozregulowana ilość dopaminy tworzy szum elektronowy przy przekazywaniu elektrycznych impulsów.
Teraz mam pytanie co jest przyczyną a co skutkiem. Może jest na odwrót, szum elektronowy rozregulowuje dopaminę a nie dopamina przekaźnictwo elektryczne.
Fotografia kirlianowska wykazała istnienie organizmów elektromagnetycznych które się podczepiają pod człowieka.
Teraz mam pytanie co jest przyczyną a co skutkiem. Może jest na odwrót, szum elektronowy rozregulowuje dopaminę a nie dopamina przekaźnictwo elektryczne.
Fotografia kirlianowska wykazała istnienie organizmów elektromagnetycznych które się podczepiają pod człowieka.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.