- utowrzenia rankingu szpitali. Ankiety. Głosowania. Tak by wyłonić, drogą głosowania forumowiczów, najlepsze placówki spośród tych wszystkich kiepskich szpitali.
Robimy?

P.S - opcjonalnie można wybrać te najgorsze

Moderator: moderatorzy
No u mnie identycznie jest. I tez chodze non stop głodnyCiri pisze: ndz lis 17, 2024 4:07 pm W lubelskiej psychuszce na oddziale na którym byłam sale po 4 i 8 osób, czasem też łóżka na korytarzu.
Jedzenie mogło być, ale i tak byłam głodna non stop![]()
Przed południem możliwość wyjścia na spacer.
Ogólnie da się przeżyć, jedną z gorszych rzeczy było disco polo na full volume, za którym część współpacjentek przepadała![]()
Niekoniecznie. Może jest podobnie.
Jak mam wyjscie z rodzina to jaram fajke z fajka
Zdecydowanie polecam. Miałem to szczęście dostać się z NFZ. Trudno o lepszy szpital. Byłem jeszcze w Lublińcu, Częstochowie, Tarnowskich Górach. W Wol - Med panują warunki luksusowe i to jest zupełnie inna jakość pobytu. Leki też dobrali wręcz idealnie. Dobrą opcją są również Tarnowskie Góry. Młodzi lekarze, terapeuci, jest patio, stół do ping ponga, także mają swoje walory. W ogóle dużo zależy od pacjentów no i od stanu w jakim się jest więc dwa pierwsze szpitale to było niezwykle przykre doświadczenie.Piotrek007 pisze: ndz lis 17, 2024 4:05 pm Prywatna klinika Wolmed w Dubiu.Głównie specjalizuje się w uzależnieniach ale ze schizofrenią też można tam trafić.Nigdy tam nie byłem ale z opowiadań są tam luksusowe warunki.Catering z restauracji,Telewizor w pokoju,siłownia i inne atrakcje.Pacjent tam ma rozplanowany cały dzień różnymi terapiami i innymi zajęciami.Pobyt jest bardzo drogi,ale można tam też dostać się na NFZ przy odrobinie szczęścia.
Masz 100% racji. Nawet najlepszy szpital nie zastapi domu. W domu jest luz, mozna jarac fajki do oporu, ogladac co sie chce w TV ( nie trzeba walczyc z pacjentami o to co chce sie ogladaccanngurro pisze: wt lis 19, 2024 4:38 pm Lepiej tam nie trafiac nawet jak maja luksusowe warunkiLepiej grzecznei zajadac tabsiki w domu popijajac pyszna zielona herbatka albo mlekiem z miodem i zagryzac krakersami
![]()
wszedzie dobrze ale w domku jest najlepsze uzdrowisko moim skromnym zdaniem