Ranking szpitali psychiatrycznych w Polsce
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
- Piotrmanowy-Nick
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: Usunięte
Ranking szpitali psychiatrycznych w Polsce
Wiadomo, że ze szpitalami psychiatryczymi jest źle. Pewnie praktycznie wszystkie placówki publiczne są do bani, i o jeszcze gorszych standardach niż "zwykłe szpitale". Chciałbym natomiast rzucić pomysł
- utowrzenia rankingu szpitali. Ankiety. Głosowania. Tak by wyłonić, drogą głosowania forumowiczów, najlepsze placówki spośród tych wszystkich kiepskich szpitali.
Robimy? . Trzeba by wymyślić, kryteria oceny i utworzyć ankietę
P.S - opcjonalnie można wybrać te najgorsze
- utowrzenia rankingu szpitali. Ankiety. Głosowania. Tak by wyłonić, drogą głosowania forumowiczów, najlepsze placówki spośród tych wszystkich kiepskich szpitali.
Robimy? . Trzeba by wymyślić, kryteria oceny i utworzyć ankietę
P.S - opcjonalnie można wybrać te najgorsze
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: Ranking szpitali psychiatrycznych w Polsce
Dobry szpital psychiatryczny w Swieciu jest.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Choroszcz number one, hehehe...
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Chętnie bym się dowiedział gdzie jest najlepiej,za pół roku komisja i dobrze by było się gdzieś położyć na miesiąc.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Żeby się położyć w szpitalu psychiatrycznym to trzeba mieć swoją kapuchę bo na wyżywieniu szpitalnym można z lekka schudnąć, a ja bym np. nie chciał tracić wagi przy ssaniu na tych lekach.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja byłem tylko na Czechosłowackiej w Łodzi. W sumie polecam.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
I jest gdzieś na forum ranking szpitali?
Ile jest u was łóżek na sale?
U mnie 7 sal po 8 łóżek każda
Ile jest u was łóżek na sale?
U mnie 7 sal po 8 łóżek każda
blablabla
- amigo
- zaufany użytkownik
szpital w hiszpanii. Pokoje indywidualne, kazdy ma wlasny kibelek, prysznic.
Jedzenia duzo i dobre, mozna nawet poprosic podwojna diete
Fajek ani kawy nie mozna, nie wspominajac o wlasnym zarciu. Mozna miec rzeczy tylko niebedne do higieny osobistej : szampon, zel pod prysznic, grzebien, dezodorant.
Personel mily, psychiatrzy tez, jest ogolnie spoko.
Jedzenia duzo i dobre, mozna nawet poprosic podwojna diete
Fajek ani kawy nie mozna, nie wspominajac o wlasnym zarciu. Mozna miec rzeczy tylko niebedne do higieny osobistej : szampon, zel pod prysznic, grzebien, dezodorant.
Personel mily, psychiatrzy tez, jest ogolnie spoko.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Byłem we Fromborku to było ok, ale miałem fajną salkę na 4 osoby, a tak to spali po dwa - trzy razy więcej osób.
Fajne spacery, bulwar, park, małe miasteczko z klimatem.
Kuchnia ok, nawet spoko porcje i smaczne ale tak mnie spacyfikowali lekami, że miałem dosyć leczenia.
Fajne spacery, bulwar, park, małe miasteczko z klimatem.
Kuchnia ok, nawet spoko porcje i smaczne ale tak mnie spacyfikowali lekami, że miałem dosyć leczenia.
Stwórzmy coś nowego.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Prywatna klinika Wolmed w Dubiu.Głównie specjalizuje się w uzależnieniach ale ze schizofrenią też można tam trafić.Nigdy tam nie byłem ale z opowiadań są tam luksusowe warunki.Catering z restauracji,Telewizor w pokoju,siłownia i inne atrakcje.Pacjent tam ma rozplanowany cały dzień różnymi terapiami i innymi zajęciami.Pobyt jest bardzo drogi,ale można tam też dostać się na NFZ przy odrobinie szczęścia.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
W lubelskiej psychuszce na oddziale na którym byłam sale po 4 i 8 osób, czasem też łóżka na korytarzu.
Jedzenie mogło być, ale i tak byłam głodna non stop
Przed południem możliwość wyjścia na spacer.
Ogólnie da się przeżyć, jedną z gorszych rzeczy było disco polo na full volume, za którym część współpacjentek przepadała
Ogólnie da się przeżyć, jedną z gorszych rzeczy było disco polo na full volume, za którym część współpacjentek przepadała
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
No u mnie identycznie jest. I tez chodze non stop głodnyCiri pisze: ↑ndz lis 17, 2024 2:07 pm W lubelskiej psychuszce na oddziale na którym byłam sale po 4 i 8 osób, czasem też łóżka na korytarzu.
U mnie zamiast discopolo króluje albo msza albo karaoke
blablabla
Ja byłem w krakowie w szpitalu. Warunki całkiem przyzwoite, sale na 4 lub 6 osób, jedzenie też dobre. Na oddziale na szczęście był tylko jeden "król" disco polo, więc dało się przeżyć
- amigo
- zaufany użytkownik
U mnie nie mozna palic papierosow, daja plastry i gumy z nikotyna.
Zdecydowanie polecam. Miałem to szczęście dostać się z NFZ. Trudno o lepszy szpital. Byłem jeszcze w Lublińcu, Częstochowie, Tarnowskich Górach. W Wol - Med panują warunki luksusowe i to jest zupełnie inna jakość pobytu. Leki też dobrali wręcz idealnie. Dobrą opcją są również Tarnowskie Góry. Młodzi lekarze, terapeuci, jest patio, stół do ping ponga, także mają swoje walory. W ogóle dużo zależy od pacjentów no i od stanu w jakim się jest więc dwa pierwsze szpitale to było niezwykle przykre doświadczenie.Piotrek007 pisze: ↑ndz lis 17, 2024 2:05 pm Prywatna klinika Wolmed w Dubiu.Głównie specjalizuje się w uzależnieniach ale ze schizofrenią też można tam trafić.Nigdy tam nie byłem ale z opowiadań są tam luksusowe warunki.Catering z restauracji,Telewizor w pokoju,siłownia i inne atrakcje.Pacjent tam ma rozplanowany cały dzień różnymi terapiami i innymi zajęciami.Pobyt jest bardzo drogi,ale można tam też dostać się na NFZ przy odrobinie szczęścia.
Ja też chciałbym co niedzielę w małym drewnianym kościołku wyłamywać sobie dłonie. Ja też chciałbym niewskazany palcami przejść przez życie najpoczciwiej.
Grzegorz Ciechowski
Grzegorz Ciechowski
Lepiej tam nie trafiac nawet jak maja luksusowe warunki Lepiej grzecznei zajadac tabsiki w domu popijajac pyszna zielona herbatka albo mlekiem z miodem i zagryzac krakersami
wszedzie dobrze ale w domku jest najlepsze uzdrowisko moim skromnym zdaniem
wszedzie dobrze ale w domku jest najlepsze uzdrowisko moim skromnym zdaniem
- amigo
- zaufany użytkownik
Masz 100% racji. Nawet najlepszy szpital nie zastapi domu. W domu jest luz, mozna jarac fajki do oporu, ogladac co sie chce w TV ( nie trzeba walczyc z pacjentami o to co chce sie ogladac ). Do tego kawka, muzyczka i jest spoko.