Niech to diabli - historia egzorcyzmów. Historia Bez Cenzury - Video
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Niech to diabli - historia egzorcyzmów. Historia Bez Cenzury - Video
[youtube]GMlxhtTlImA[/youtube]
Re: Niech to diabli - historia egzorcyzmów. Historia Bez Cenzury - Video
W psychiatryku jak byłem to uroiło się jednemu z pacjentów, że jak byłem na koncercie religijnym z siostrą to jedna z pań wokół mnie dostała orgazmu i modliła się za mnie bo rzekomo byłem opętany. Te opętania to ściema.
Ja myślę, że siły związane z religią katolicką grają w grę pod nazwą opętania aby zwiększyć ilość wyznawców. Pierwsze ci pozornie dobrzy wywołują objawy opętania aby po interwencji kapłana móc przestać je wywoływać tworząc siłę spajającą rzesze wiernych. Wyznawcy mają sprane mózgi i nie podejrzewają tych pozornie dobrych o manipulację ich umysłami.
A jak jakiejś babie się oberwało przy próbie manipulacji mną to nie mój problem, tylko jej.
Ja myślę, że siły związane z religią katolicką grają w grę pod nazwą opętania aby zwiększyć ilość wyznawców. Pierwsze ci pozornie dobrzy wywołują objawy opętania aby po interwencji kapłana móc przestać je wywoływać tworząc siłę spajającą rzesze wiernych. Wyznawcy mają sprane mózgi i nie podejrzewają tych pozornie dobrych o manipulację ich umysłami.
A jak jakiejś babie się oberwało przy próbie manipulacji mną to nie mój problem, tylko jej.