Dobry psychiatra Łódź
Moderator: moderatorzy
Dobry psychiatra Łódź
Może ktoś kogoś polecić?Choruję na schizofrenię paranoidalną,ostatnio mój stan się pogorszył,nie za dobrze się czuję,może być prywatnie,proszę o pomoc.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Dobry psychiatra Łódź
Wydaje mi się że musisz szukać metodą chybił trafił, chyba że ktoś Ci da jakieś namiary.
Dr Tomasz Nowakowski, kiedyś pracował na Aleksandrowskiej, psychiatra i neurolog bodajże.
Dzień dobry. Osobiście mogę polecić psychiatrę z Kliniki Psychomedic na ul. Kościuszki. Bardzo miły lekarz, empatyczny. z dużą dozą cierpliwości. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejściem doktora. Możecie umówić się telefonicznie pod nr 426444444 lub przez ich stronę.
Mam doświadczenie z wieloma psychiatrami i psychologami, i według mnie ich tzw. empatia jest wyuczona na jakichś dodatkowych kursach... Edit: Fachowość, serdeczność sprawiały zawsze, że mniej się wstydziłam choroby. A tu algorytmy i schematy...
Polecam z całego serca dr Jakuba Balda, świetny fachowiec i świetny z nim kontakt przez jego stronę https://jakub-bald.pl czy messengera. Warto:-)
Jeszcze p. Adam Zaborowski i inni lekarze z http://www.csk.lodz.pl ...
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 68814849
Dr Kuśmierek, polecam i pozdrawiam. Wyprowadził mnie na prostą
Ja chodzę do dr. Kropiwnickiego (szpital na Czechosłowackiej) i odbieram go bardzo pozytywnie. Ufam jego osądowi, pomimo faktu, że nie jest jakoś "zaawansowany wiekowo". Chodziłem jeszcze prywatnie do dr. Wróblewskiego (chyba Dariusz. Był ordynatorem oddziału kobiecego na Aleksandrowskiej) i w sumie mam dobre wspomnienia, ale chyba jest trochę zbyt drobiazgowy. Może psychiatrzy powinni tacy być. A pani dr. Frątczak ze Szpitala na Czechosłowackiej ma miłą twarz i ogólnie jest ok
Dr Jakub kazimierski Zgierska, hm... Leczę się 11lat, pracuje, brak objawów, lekarz z czechoslowackiej. Na wizytę czeka się 4miesiace. Wizyta trwa od 30min-60min. Nie mam porównania do innych psychiatrów, ale problemy wynikały z mojej głupoty, a on je prostował.