Dobry psychiatra Łódź

Moderator: moderatorzy

arek77
zaufany użytkownik

Dobry psychiatra Łódź

Post autor: arek77 »

Może ktoś kogoś polecić?Choruję na schizofrenię paranoidalną,ostatnio mój stan się pogorszył,nie za dobrze się czuję,może być prywatnie,proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Re: Dobry psychiatra Łódź

Post autor: wowo »

Wydaje mi się że musisz szukać metodą chybił trafił, chyba że ktoś Ci da jakieś namiary.
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Dr Tomasz Nowakowski, kiedyś pracował na Aleksandrowskiej, psychiatra i neurolog bodajże.
paula1209
zarejestrowany użytkownik

Post autor: paula1209 »

Dzień dobry. Osobiście mogę polecić psychiatrę z Kliniki Psychomedic na ul. Kościuszki. Bardzo miły lekarz, empatyczny. z dużą dozą cierpliwości. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejściem doktora. Możecie umówić się telefonicznie pod nr 426444444 lub przez ich stronę.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Mam doświadczenie z wieloma psychiatrami i psychologami, i według mnie ich tzw. empatia jest wyuczona na jakichś dodatkowych kursach... Edit: Fachowość, serdeczność sprawiały zawsze, że mniej się wstydziłam choroby. A tu algorytmy i schematy...
katya9006

Post autor: katya9006 »

Polecam z całego serca dr Jakuba Balda, świetny fachowiec i świetny z nim kontakt przez jego stronę https://jakub-bald.pl czy messengera. Warto:-)
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Jeszcze p. Adam Zaborowski i inni lekarze z http://www.csk.lodz.pl ...
sanger
Gadu-Gadu: 68814849

Post autor: sanger »

Dr Kuśmierek, polecam i pozdrawiam. Wyprowadził mnie na prostą
Awatar użytkownika
nic
zaufany użytkownik

Post autor: nic »

Ja chodzę do dr. Kropiwnickiego (szpital na Czechosłowackiej) i odbieram go bardzo pozytywnie. Ufam jego osądowi, pomimo faktu, że nie jest jakoś "zaawansowany wiekowo". Chodziłem jeszcze prywatnie do dr. Wróblewskiego (chyba Dariusz. Był ordynatorem oddziału kobiecego na Aleksandrowskiej) i w sumie mam dobre wspomnienia, ale chyba jest trochę zbyt drobiazgowy. Może psychiatrzy powinni tacy być. A pani dr. Frątczak ze Szpitala na Czechosłowackiej ma miłą twarz i ogólnie jest ok :icon-smile:
mails
bywalec

Post autor: mails »

Dr Jakub kazimierski Zgierska, hm... Leczę się 11lat, pracuje, brak objawów, lekarz z czechoslowackiej. Na wizytę czeka się 4miesiace. Wizyta trwa od 30min-60min. Nie mam porównania do innych psychiatrów, ale problemy wynikały z mojej głupoty, a on je prostował.
ODPOWIEDZ

Wróć do „lekarze”