Moklobemid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
AniaNieIstnieje
zaufany użytkownik

Moklobemid

Post autor: AniaNieIstnieje »

Brał ktoś? Jak mi najlepszy antydepresant dostępny w PL.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Re: Moklobemid

Post autor: seebek »

Brałem go na depresję spowodowaną Rispoleptem i działał, ale bezsensem jest leczenie objawów ubocznych jednego leku innym lekiem dlatego wyje...em Rispolept i mogłem odstawić Moklobemid.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

seebek pisze: sob cze 17, 2017 10:11 pm Brałem go na depresję spowodowaną Rispoleptem i działał, ale bezsensem jest leczenie objawów ubocznych jednego leku innym lekiem dlatego wyje...em Rispolept i mogłem odstawić Moklobemid.
Prawidłowo, zrobiłem to samo.
Awatar użytkownika
AniaNieIstnieje
zaufany użytkownik

Post autor: AniaNieIstnieje »

Ciekawe... ja biorąc ten lek czuje się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Lepiej było tylko zanim miałam problemy natury zdrowia psychicznego/psychologicznego tj. (głębokie dzieciństwo).
Biorę 600 mg + inne leki
Lęków nie mam wcale. Uwierzcie, że miałam je od dzieciństwa. Nie mam też głosów i innych objawów schizo.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
ODPOWIEDZ

Wróć do „antydepresanty, stabilizujące nastrój”