Prośba (Modlitwa) do Boga
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Prośba (Modlitwa) do Boga
Boże Yohwae obdarz mnie umysłem Elektrycznego Słońca, zamiast umysłu Atomowego Słońca.
Łukasz ...
Łukasz ...
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Re: Prośba (Modlitwa) do Boga
Boże Yohwae obdarz mnie też elfim rozumem.
Łukasz ...
Łukasz ...
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Manuela55580
- zaufany użytkownik
- Status: Powołana Bogini Miłości
A mi Boże ześlij wiecej Twej Miłościskarabeusz pisze: ↑czw kwie 20, 2017 2:39 pm Boże Yohwae obdarz mnie umysłem Elektrycznego Słońca, zamiast umysłu Atomowego Słońca.
Łukasz ...
Wiara ❤ Nadzieja ☝
Miłość ❤ POKÒJ ✌
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Czas wyjaśnić o co chodziło, umysł który czerpie źródło w Słońcu atomowym (fuzji termojądrowej) jest jednobiegunowy co znaczy że podział na płcie jest niemożliwy, tworzy taki umysł hermafrodyty, natomiast umysł który czerpie źródło w Słońcu elektrycznym jest dwubiegunowy co znaczy że podział na płcie jest możliwy, tworzy taki umysł kobietę i mężczyznę. Model elektryczny Wikipedia
Drugą sprawą jest elfi rozum, jak pisałem elf jest oznaczeniem osoby mającej zaburzenia psychiczne, czyli elfi rozum oznacza osadzenie rozumu na bazie zaburzeń psychicznych. Małpi rozum może co najwyżej atakować osobę chorą i być częścią objawów. Z dwojga złego lepszy jest elfi rozum.
Drugą sprawą jest elfi rozum, jak pisałem elf jest oznaczeniem osoby mającej zaburzenia psychiczne, czyli elfi rozum oznacza osadzenie rozumu na bazie zaburzeń psychicznych. Małpi rozum może co najwyżej atakować osobę chorą i być częścią objawów. Z dwojga złego lepszy jest elfi rozum.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Manuela55580 stan ludzkiej nieświadomości jest fatalny, przeżywa ona załamanie nerwowe i psychozę, dlatego możesz stać się ambasadorką Bogini przed ludzkością ponieważ Twój umysł reprezentuje całą ludzkość. Twoje imię może zostać wpisane do świętych ksiąg na wieki, poszukaj imienia Bogini które da ci dostęp do jej spokoju i miłości. Musisz tylko zrezygnować z małpiego rozumu który tworzy człowieka będącego Twoim wrogiem.
- Manuela55580
- zaufany użytkownik
Nie czaje do Konca Co sie ze mna dzieje...
Jestem Boginią Miłości. Jestem czescią Serca Pana Boga. Jestem Matką Polką i Czarną Madonną. Tylko to czuje...
Jestem Boginią Miłości. Jestem czescią Serca Pana Boga. Jestem Matką Polką i Czarną Madonną. Tylko to czuje...
Wiara ❤ Nadzieja ☝
Miłość ❤ POKÒJ ✌
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Aktualnie wzrastają wibracje planetarne Bogini i wiele kobiet będzie czuło z nią łączność.
Bogini zaczyna przenikać poprzez zbiorową nieświadomość ludzką a pierwszą linią osób zsynchronizowanych ze zbiorową nieświadomością są osoby chore.
Chyba będę miał niedługo dużo pracy na tym forum i nie będę się mógł bawić w segregowanie bałaganu w umyśle, pracy na rzecz edukacji.
Bogini zaczyna przenikać poprzez zbiorową nieświadomość ludzką a pierwszą linią osób zsynchronizowanych ze zbiorową nieświadomością są osoby chore.
Chyba będę miał niedługo dużo pracy na tym forum i nie będę się mógł bawić w segregowanie bałaganu w umyśle, pracy na rzecz edukacji.
- Manuela55580
- zaufany użytkownik
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ja dziękuję.