Na spanie
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Na spanie
Łyżka miodu, łyżeczka cynamonu, 2-3 krople waleriany, zagotować. Śpi się po miksturze rewelacyjnie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Re: Na spanie
Nie jestem pewien czy cynamon można spożywać w tak dużych ilościach bez szkody dla zdrowiaŁukasz Fairywalker pisze: ↑sob mar 25, 2017 2:16 pm Łyżka miodu, łyżeczka cynamonu, 2-3 krople waleriany, zagotować. Śpi się po miksturze rewelacyjnie.

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Można bezpiecznie spożyć 1/6 łyżeczki, ale wracając do tematu kumaryny którą testowałem w lecie to w cynamonie i tak jest jej niewiele a na głosy działa rewelacyjnie.
Na razie grypę leczę cynamonem stąd takie dawkowanie, wirus zmutował i chmiel nie działa po 6 latach stosowania, później będę dawkował te 1/6 łyżeczki.
Na razie grypę leczę cynamonem stąd takie dawkowanie, wirus zmutował i chmiel nie działa po 6 latach stosowania, później będę dawkował te 1/6 łyżeczki.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Swojego czasu UE się przymierzała, żeby w ogóle zakazać cynamonu ze względu na jego jakąś tam szkodliwość 

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Dlatego ludzie odkryli że leczy wiele chorób. Faza mi zaczęła iść w stronę niekontrolowaną i znowu muszę ją podleczyć.