Depresja i myśli samobójcze na lekach - co można zrobić

Moderator: moderatorzy

Andrzej5
bywalec

Depresja i myśli samobójcze na lekach - co można zrobić

Post autor: Andrzej5 »

Chodzi mi o zdrowie mózgu sytuacja podobna jak z innymi substancjami im dłużej je przyjmujesz tym bardziej długotrwałe efekty powodują w mózgu.
Ostatnio zmieniony pn mar 13, 2017 3:41 pm przez Andrzej5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: Depresja i myśli samobójcze na lekach - co można zrobić

Post autor: piotrs »

mowic psychiatrze ja miałem nawrot i pasek na szyii biore leki i magnes orzechy wloskie na depresje pobudzają prace mózgu ryby ważne ze omega 3 i jest lepiej 70g orzechow owoce dieta raw przyspiesza zdrowienie ponoc kilkakrotnie można dorzucić antydepresanty serotox jest ponoc dobry brytyjski ale drogi do tego modlitwa koronka do judy Tadeusza od sprwa beznadziejnych i modlitwa do milosierszia wpisz naturalne sposoby leczenia depresjii
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

dobrze ze bierzesz solian 200 jego związek amisulipryd jest w małych dawkach stosowany w leczeniu depresji i z rana działa aktywizująco pobudzajaca nie poddawaj się będzie dobrze
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Post autor: seebek »

Zbyt duże dawki neuroleptyków mogą powodować zaburzenia nastroju, ale nie namawiam do zmniejszania,
15 zolafrenu jest trochę dużą dawką, mi przy tej dawce prawie wyłączyło myślenie.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

no zolafrenu nie wiem czy 10 nie wystarczy skonsultować z lekarzem jeszcze dotlenić się spacer na swiezym powietrzu
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Andrzej5 pisze: czw mar 09, 2017 5:29 pm Witam. Zażywam na wieczór 15mg zolafrenu i rano 200mg solianu. Czuję przy tym depresję i myśli samobójcze. Jest to dosyć silne negatywne uczucie. Zastanawiam się czy mówić o tym psychiatrze. Spodziewam się, że zapisze mi kolejne leki pewnie antydepresanty a z drugiej strony czy taka ilość leków działających na sam mózg nie spowoduje jakiegoś uszkodzenia normalnych funkcji mózgu? Chodzi mi o zdrowie mózgu sytuacja podobna jak z innymi substancjami im dłużej je przyjmujesz tym bardziej długotrwałe efekty powodują w mózgu.
Jeśli masz myśli samobójcze to jak najbardziej powiedzieć. Wiem że boisz się tego że lekarz przyładuje ci leków, rozumiem to, ale lepsze już to niż gnić metr pod ziemią. Uwierz mi, wiem co mówie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”