extasy-dropsy-piguły

Tu zajmujemy się środkami odurzającymi tylko o ile jest to związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

extasy-dropsy-piguły

Post autor: thelastSAMURAJ »

wiec tak sam nie wiem co mi dolega ,7 miesiecy leczenia ,psychiatryk różne leki nic nie pomaga ,potworne przygnebienie, brak sensu ,checi ,radosci życia ,poczucia bezpieczenstwa ,zaburzenia osobowosci,pomogły raz grzyby halucynogenne poczułem rzeczywistosc i poczułem siebie ,po extasy raz było troche lepiej ,lepiej mnie ludzie odebrali ,ale nei wiem juz co zrobić coraz bardziej sie zamykam w domu,juz tydzien nie wyszedłem na powietrze,mama sie o mnie strasznei martwi ,mam w planach spróbowąc leczyc sie dropsami ,mam możliwośc kupienia za 5 zł sztuke czyli 150zł na miesiac i brać 1 dziennie 2 razy po pół ,ale ne wiem czy to pomoze i czy nie bedzie jeszce gorzej ale skoro i tak mam ochote se zabić to co mi zalezy sprubować ,ale nei jestem pewny czy to dobry pomysł może ktos z was sie zna i mi podpowie juz neiwiem czego mam sie chwycic nie chce popełnic samobójstwa ani niechce byc udręka dla mamy CHCE NORMALNIE ŻYĆĆĆĆĆĆĆĆ!
POMÓŻCIE
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Nie bież rzadnych takich rzeczy!!!!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!
ALe mam dla ciebie propozycje:
Może pójdziemy razem gdzieś na leczenie do jakiegoś szpitala?
3msie i nie rób głupot!!!!!!!!!!!
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

Ja tego nie kumam samuraj, po co ci jeszcze kłopot z nałogiem. Nawet jak przez jakiś okres będziesz się czuł lepiej, to i tak wpadniesz w koncu w jeszcze większe szambo. Proszę daj sobie spokój z dragami.
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Samuraj! Nie rób tego to nie żadne leczenie ale powolne zabijanie mózgu, większość moich kolegów, którzy brali extasy, amfetamine albo jest teraz warzywkiem i nie da się z nimi dogadać (takie zidiocenie) albo skończyli w szpitalu psychiatrycznym. Mam nadzieje, że przemyślisz jeszcze to. Ja Ci to stanowczo odradzam.
Pozdrawiam
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Tak jak napisał Dan - ludzie od tabsów kretynieją i mają zrypany układ nerwowy więc to plus schiza to dopiero ci się odechce żyć.
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

no chyba macie racje dlatego napisałęm zeby sie upewnic
dzieki :?
dash
bywalec

Post autor: dash »

thelastSAMURAJ pisze:no chyba macie racje dlatego napisałęm zeby sie upewnic
dzieki :?
Nie chyba lecz napewno :)
Pozdrawiam
Krzysztof
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Krzysztof »

Mam duże doświadczenie z dragami i prawdopodobnie przez nie problem. Moje zdanie na twój pomysł: najgłupsza rzecz jaką mógłbyś zrobić w tej sytuacji. Pozdro.
"Niejeden nie wie co to psychiczny eden, siedem dni zlewa się w jeden"
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Samuraj alesz ty masz pomysły jak <ptak> , chłopie dragi i korba to nie jest dobry pomysł. Kombinuj jak wyjąś do ludzi , popracować troche i sie rozruszać - to jest najlepsza terapia.
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

no tak ale tak ciezko ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Od dragów lżej ci żyć nie będzie, nie ubędzie ci problemów z którymi trzeba się zmierzyć a może wręcz przeciwnie - przybędzie ich jak ci organizm odmówi posłuszeństwa.
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

i realy need helpppppppppp
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Pixa ci raczej nie pomoże...
rozbite lustro

Re: extasy-dropsy-piguły

Post autor: rozbite lustro »

a może kup sobie psa, albo lepiej: przygarnij jakiegoś ze schroniska, będziesz się musiał nim zajmować ale to sprawi że poczujesz się potrzebny i bezwarunkowo kochany. Ja mam tylko kwiaty i wielkiego misia ale też pomaga:) Zmuszam się do wszystkiego, kompletnie do wszystkiego, z każdym dniem robię o jedną rzecz więcej i z każdym dniem to przychodzi coraz łatwiej i daje coraz więcej zadowolenia że jednak jestem w stanie pokonać siebie (taki banał z piosenki feel, lubię banały:) Samonapędzający się mechanizm. A z polepszaczy samopoczucia polecam sport jakiś (wiem wiem ciężko jest) I podobno jak się dwa dni nie prześpi to depresja ustępuje na jakieś dwa tygodnie.
Jeżeli już kompletnie nic nie pomoże to słyszałam że lek o nazwie Solian jest dobry (nie jestem za farmakoterapią, ale można spróbować)
pozdro
Awatar użytkownika
deathangel
bywalec

Post autor: deathangel »

a ja myślę tak: jeśli zależy ci by zniszczyć swoje życie? śmiało parę pigułek przecie nie zaszkodzi a jaki odlot się ma :lol: nie mam zamiaru cię uświadamiać bo i tak zrobisz co będziesz chciał już nawet dzieci w zerówce wiedzą że takie cukierki to nie zabawka, a ty nie wiesz? :shock: śmiało przekonaj się na własnej skórze :twisted:
i poczuć na sobie tę ciszę... i ową się ciszą dokarmić....
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

deathangel pisze:...już nawet dzieci w zerówce wiedzą...
Jeszcze wiedzą...
Zapraszam do rozmowy na czacie.
camil18

Post autor: camil18 »

Mimo mojego wieku (19) mialem juz przygode z extasy. powiem krotko: tym nie da sie leczyc!!!! Mowisz ze bedziesz bral 1 dziennie heh moze przez pierwsze 2 razy bedziessz odczuwc ulge ale po 2-3 dniach bedziesz musial brac po 3-4 pozniej po 5... Jeszcze jedno daje tobie tydzien brania dzien w dzien i masz 1000 razy wieksza depreche niz teraz!!!! Bedziesz wjebany w ten syf po uszy;/ Myslisz ze caly czas bedziesz mial dostep do pigul? Nic bardziej mylnego!!! Chlopie lecz sie naturalnym sposobami exstasy to gowno!!!!
http://kino-online.name/index.php?podst ... tl&id=1227 prosze film do obejrzenia mowiacy cala prawde o tym syfie to jest zludne jestes bogiem przez 4 godziny gdy zabraknie jestes zerem do konca zycia!!! olewaj to gowno ziomek
ODPOWIEDZ

Wróć do „narkotyki”