sulpiryd anafranil zalasta
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
sulpiryd anafranil zalasta
mam taki problem
biore sulpiryd anafranil sr i zalaste i mam straszne problemy z pamiecia nie wiem co z tym zrobic
moze znacie jakies dobre srodki na poprawienie sprawnosci umyslu
prosze was serdecznie o rade bo dzisiaj oblalam kolejne kolokwium i jestem zalamana
biore sulpiryd anafranil sr i zalaste i mam straszne problemy z pamiecia nie wiem co z tym zrobic
moze znacie jakies dobre srodki na poprawienie sprawnosci umyslu
prosze was serdecznie o rade bo dzisiaj oblalam kolejne kolokwium i jestem zalamana
demek
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Chyba większość z nas chorych ma problem z pamięcią, niestety leki powodują i potęgują to zjawisko Mi osobiście poprawiło się po zmniejszeniu dawki leków ale nie radzę zmniejszać bez konsultacji z lekarzem (choć sam tak uczyniłem ). No i spotkałem się tak jak Zalew wspomniał że Piracetam czy Memotropil poprawia sprawność umysłu i ogólnie zwiększa aktywność.
-
- moderator
-
- zaufany użytkownik
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: sulpiryd anafranil zalasta
Na poprawienie funkcji mózgu to był taki lek notropil. Nie wiem jak działa bo go nie brałem. Brałem jednak te leki które bierzesz ty teraz lecz mam zmienione. Po sulpirydzie chciało mi się często siku. Po anafranilu mogłem zapomnieć o sexie z żoną. A po zalaście miałem skurcze nóg tuż przed snem. Poza tym zalastę chwalę za działanie skuteczne i mało miałem po niej skutków ubocznych.
Nic nie jest tym czym się wydaje