Leczenie schizofrenii CBD
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Leczenie schizofrenii CBD
Chyba zrobię z siebie królika doświadczonego i odstawie neuroleptyki a zacznę zażywać duże ilości CBD, susz z konopi siewnej przemysłowej która zawiera dużo CBD będę brać od rolnika który to sprzedaje 1kg suszu 200zl więc cena znośna bo olejki w sklepie są bardzo drogie, w lutym mam wizytę u lekarza i zapytam się jak bezpiecznie odstawić leki i mam zamiar spróbować terapii CBD
-
- zaufany użytkownik
Re: Leczenie schizofrenii CBD
Tutaj można kupić olejek za 150 zł
http://www.magicznyogrod.pl/preparaty/o ... ibdol.html
widziałem też olejki za 400 i 500 zł
http://www.magicznyogrod.pl/preparaty/o ... ibdol.html
widziałem też olejki za 400 i 500 zł
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
-
- zaufany użytkownik
To za drogo zeby leczenie było skuteczne potrzebowałbym co najmniej 4-5 takich olejków na miesiąc a kilogram suszu starczy co najmniej na dwa miesiące
-
- zaufany użytkownik
Co zamierzasz robić z tym suszem ? To legalne ? Ja za bardzo nie wierzę w alternatywne metody leczenia schizofrenia. Był jakiś czas temu taki jeden co ziołami próbował się leczyć i porażka.
-
- zaufany użytkownik
Susz konopii przemysłowej jest w Polsce legalny mozna go legalnie kupic w sklepie jest za 85 zł 40 gram dlatego wole od rolnika za 1 kg 200 zl a z tego suszu zrobie paste konopna trzeba zmielic susz i dodac oleju konopnego z ziaren konopii badz innego oleju przepis jest w internecie
-
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
-
- zaufany użytkownik
Poszukaj na olx wpisz konopie i cene 200zl
-
- zaufany użytkownik
Ok znalazłem. Jeśli liczyć, że najmniej tego CBD jest w łodygach i liściach których jest pewnie wagowo zdecydowanie więcej jak kwiatów, to można przyjąć, że w tym kilogramie jest co najmniej 1%CBD to za 200zł wyjdzie go 10g? Czyli 10.000mg. Butelka 10ml za 150zł ma bodajże 400mg. Się opłaca się o ile liczę dobrze.
Powodzenia. Daj znać jak idzie terapia.
Powodzenia. Daj znać jak idzie terapia.
blablabla
-
- zaufany użytkownik
Witam w przybliżeniu można tak policzyć tylko jak chcesz zrobić pastę konopna to musisz susz włożyć do piekarnika tem 110c stopni i 20 minut musi być wtedy się aktywuje CBD tak samo ze zwykła marihuana jak chcesz upiec ciasteczka z thc to żeby miało lepszego kopa to właśnie trzeba susz na 20 min do piekarnika
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Tylko co do terapii cbd to sie wstrzymam do wizyty u lekarki napisałem jej smsa zeby sie zoriętowała co to cbd i ustosunkowała sie do mojego pomysłu poprzedniemu lekarzowi mówiłem o tym olejku to nic nie słyszał i odradzał najlepiej jak by te cbd mozna było brac razem z neuroleptykami troche mam obawy ze jak odstawie leki a 5 lat juz je biore z powodzeniem bez psychozy to sie rozchoruje jak podejme decyzje to dam znac
-
- zaufany użytkownik
Hmm tam nie ma nic o CBD jedynie o psychoaktywnym działaniu THC i jego wzmocnieniu. Dość taki nie jasny ten artykuł. No ale w sumie nie ma problemu żeby na raz 100g wrzucić do piekarnika i podgrzać. Zresztą skoro było suszone, to może wystarczy herbate zrobić i też będzie działać tam niby coś piszę o herbacie ale nie potrafię zrozumieć treści artykułu. Spróbuje poszperać w internecie co jest na temat CBD i dekarboksylacji.
blablabla
-
- zaufany użytkownik
http://medycznamarihuana.pl/przepis-na-paste-konopna/
przeczytaj uwaznie ten artykuł
przeczytaj uwaznie ten artykuł
-
- zaufany użytkownik
Ok wszystko już rozumiem. Cbda niby ma tam jakieś właściwości ale dla nas kluczowy jest CBD więc rzeczywiście należy podgrzać towar przed podaniem. Dzięki 
Chyba ja nad tym pomyślę, kiedyś kupiłem olejek cbd za 150zł i byłem bardzo zadowolony z efektów ale nie starczyło nawet na tydzień.

Chyba ja nad tym pomyślę, kiedyś kupiłem olejek cbd za 150zł i byłem bardzo zadowolony z efektów ale nie starczyło nawet na tydzień.
blablabla
-
- zaufany użytkownik
Witam zamuwilem olejek CBD za 150zl jak na mnie dobrze zadziała to kupuje kilo suszu od rolnika tylko problem taki że CBD może wpływać na metabolizm leków może albo potegowac działanie leków lub przeciwnie osłabiać ich działanie, tak więc jak ktoś chce się tym leczyć musi odstawić leki
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
Witam wszystkich. Chciałbym sie przywitać, jestem nowy na forum. Zarejestrowałem się bo widzę tutaj ciekawy temat. Też próbuje się leczyć CBD. Stosuje olej CBD i dobrze działa jendak cena jest wysoka.
Dzwoniłem do tego rolnika co miał ogłoszenie że sprzedaje wiechy konopi ale nic mu już nie zostało i kazał pytać w przyszłym roku.
Znalazłem tez coś takiego przy okazji http://dobrekonopie.pl/product/wiechy-k ... wnej-1-kg/. Produkt niedostępny, ale co istotne zawartosc CBD to tylko 0.2%. Te od rolnika jak i inne siewne będą pewnie podobne. Czyli za 200zł dostajesz 2g CBD. Szkoda że tak mało.
A jaki olejek zamówiłeś ?
Dzwoniłem do tego rolnika co miał ogłoszenie że sprzedaje wiechy konopi ale nic mu już nie zostało i kazał pytać w przyszłym roku.
Znalazłem tez coś takiego przy okazji http://dobrekonopie.pl/product/wiechy-k ... wnej-1-kg/. Produkt niedostępny, ale co istotne zawartosc CBD to tylko 0.2%. Te od rolnika jak i inne siewne będą pewnie podobne. Czyli za 200zł dostajesz 2g CBD. Szkoda że tak mało.
A jaki olejek zamówiłeś ?
-
- zaufany użytkownik