Chudniecie po odstawieniu i zmnieszeniu lekow
Moderator: moderatorzy
Chudniecie po odstawieniu i zmnieszeniu lekow
Witam mam pytanie czy po odstawieniu calkowicie depakine chromo i zmniejszeniu klozapolu z 500mg do 200mg i rispoleptu z 5mg do 2mg , waga ciala moze sie zmniejszyc bo wiecie jakos dziwno chudne i nie wiem czy to jakas choroba czy kwestia odstawienia lekow
Re: Chudniecie po odstawieniu i zmnieszeniu lekow
Wg mnie zależy to np. od tego jak szybko chudniesz
...a tej informacji nie napisałeś.

...a tej informacji nie napisałeś.
15 kg od stycznia ale dodam ze cwiczylem na silce i biegalem przez jakis czas, no ale sami wiecie jak funkcjonuje nasza psychika, teraz se wmawiam ze mam raka
A i przez wakacje bralem tabletki na odchudzanie , kurde chcialem schudnac a teraz sie schizuje
Jak to wszystko wziąść pod uwagę to nic dziwnego, że schudłeś.
A jak się bardzo schizujesz swoim stanem zdrowia to zawsze możesz wysupłać kilkaset PLN i zafundować sobie zestaw podstawowych kontrolnych badań medycznych (krew, mocz, USG jamy brzuszn., RTG klatki piersiowej). Zasadniczo to takie badania powinien sobie wykonywać każdy jeden człowiek raz do roku
A jak się bardzo schizujesz swoim stanem zdrowia to zawsze możesz wysupłać kilkaset PLN i zafundować sobie zestaw podstawowych kontrolnych badań medycznych (krew, mocz, USG jamy brzuszn., RTG klatki piersiowej). Zasadniczo to takie badania powinien sobie wykonywać każdy jeden człowiek raz do roku

Wiesz z checia bym zrobil se badania tylko ja pracuje w gastronomi i teraz swieta itd i jest zapieprz i szefowa nie da mi wolnego ale ja nawet nie wiem jakiego raka szukac, co prawda mam guza na udzie ale juz mialem robione usg i to tylko miesien , ku.wa jestem pier.olonym hipochondrykiem ciagle szukam se chorob jakie co jest meczace
I nie mam zadnych innych objawow rak, siedze ciagle na necie i czytam o rakach i probuje se jakiegos dopasowac
Zas sobie dzis wkrecilem ze mam czerniaka 

Schizek ja jak wyszedłem ze szpitala i się lepiej poczulem zacząłem bardziej uważać na zdrowie i uwierz mi tak się wystraszyłem jak zobaczyłem u siebie pieprza ciemno-jasnego ze przez 3 dni o niczym innym prawie nie myślałem, tym bardziej że mój ojciec kiedyś miał czerniaka. Za dużo o tym myślałem więc stwierdziłem, że tak żyć się nie da. Pierwsze co mnie najbardziej nakrecalo to Internet jak przeczytasz z dwa posty ze ktoś miał czerniaka to jazda w bani jest gwarantowana. Stwierdziłem, że nic o żadnych rakach już czytać nie będę i trochę pomogło. Potem zauważyłem, że mam pełno na ciele podejrzanych pieprzy, więc nie wiem czemu, ale to mnie bardziej uspokoiło.normalnie teraz dał bym sobie spokój z tym, ale ze względu, że jestem obciążony genetycznie umówiłem się do dermatologa. Byłem po skierowanie w piątek a w środę już jestem umówiony, tak dla świętego spokoju.
No ja tez pojde do lekarza tylko ze po nowym roku bo teraz mam zapieprz w robocie i nie moge tego zawalic